Rundreise i Argentina (AG01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Argentina
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 27.950,-
Program
Våre rundreiser

På denne unike 12-dagers reisen gjennom vakre Argentina vil dere oppleve blant annet den pulserende og fargerike byen Buenos Aires, naturskjønne fossefall på rekke og rad omgitt av fantastisk vakker natur i Iguazú, gastronomiske forbauselser ved besøk til lokale vingårder i Mendoza og storslått natur i Bariloche.

Dag 1 – Buenos Aires
Ved ankomst på Ezeiza flyplass vil dere bli møtt av en lokal engelsktalende guide som vil transportere dere til deres hotell for innsjekk.

Overnatting på Intersur Recoleta Hotel, Executive Pilar Room
 

Dag 2 – Buenos Aires (F)
Etter frokost på hotellet vil dere kl. 08:30 bli med på en 4-timers bytur i Buenos Aires med en engelsktalende guide. Turen inkluderer attraksjoner som 9 de Julio Avenue, Obelisken og Corrientes Street. Første stopp blir på Plaza de Mayo for å besøke katedralen og Cabildo (det gamle rådhuset). Etter det, vil turen gå videre mot det mest tradisjonelle området i Buenos Aires, San Telmo, som er preget av sine gamle koloniale hus og brosteinsbelagte gater. Senere vil turen gå til nabolaget La Boca som ligger i den sørlige delen av byen. Her vil dere gjøre et stopp, slik at dere kan kikke rundt på de fargerike sink husene som pleide å være tilfluktssted og hjem for de første innvandrerne og for populære artister. Kort tid etter, fortsetter turen til Puerto Madero – den gamle havnen i byen som ble omgjort til et av de mest eksklusive boligområdene i Buenos Aires. Turen vil så gå til Palermo; et av de mest utvidede områdene i byen, og der er det mulig å finne det populære skogene av Palermo som dekker hele 300 hektar av hager og kunstige dammer omgitt av elegante bygninger. Det siste punktet på turen er Recoleta, som er en av de mest utvalgte bydelene, og der, blant andre attraksjoner finner vi Recoleta Cemetery. Her finnes det også barer, kafeer og fancy restauranter som er verdt et besøk.

Klokken 20:00 vil dere bli med på et Tango Show på Café de los Angelitos. Dere vil ta en shuttlebuss til kafeen. ”Café de los Angelitos” er et levende vitnesbyrd om mer enn hundre år av Buenos Aires historie med en parade av de mest fremragende personligheter av den politiske og kunstneriske atmosfæren fra det 20. århundre. Dette mystiske kaffehuset ble innviet i 1890 ved navnet ”Bar Rivadavia” av den italienske Bautisto Fazio, og ble et samlepunkt for ”compadritos” og ”malandras” mot slutten av det 19. århundre. Med rudimentære lokaler og jordgulv, var stedet et scenario for verbale dueller av gaucho trubadur Gabino Ezeiza, Higuito Cazon og Jose Betinotti. Stedet har nå blitt bygget om og har en ambesiøs arkitektur fordelt på tre etasjer fylt med luksus og hver kveld er forskjellig, da minst 21 artister utfører sine liveshow.

Overnatting på Intersur Recoleta Hotel, Executive Pilar Room
 

Dag 3 – Buenos Aires (F/L)
Etter en god frokost på hotellet vil dere bli med på en dag på landet på El Ombú Estancia. Estancia gård ligger rundt 120 km fra Buenos Aires i byen San Antonio de Areco. Det finnes hundre eiketrær, palmer, eukalyptus og magnolia langs de 4 hektar som utgjør Estancia og besøkende kan gå rundt og kikke fritt. Etter en god BBQ lunsj vil dere ta del i aktiviteter på gården, som å ta en tur på en vogn, bade i bassenget, spille tennis, volleyball, fotball, biljard og ping pong; eller bare nyte en sparertur i parken og slappe av.

Overnatting på Intersur Recoleta Hotel, Executive Pilar Room
 

Dag 4 – Buenos Aires / Iguazú (F)
Frokost på hotellet før dere blir transportert til Aeroparque flyplass for fly til Puerto Iguazú. Her vil dere bli møtt av en engelsktalende guide og transportert til deres hotell for innsjekk. Litt senere vil dere bli med på en tur til Brazilian Falls og Iguazú nasjonalpark.

Brazilian Falls ligger på vestsiden av Paraná staten i Brasil. De ble erklært som en Natural World Heritage Site i 1986 av UNESCO. Denne brasilianske parken med over 185.000 hektar grenser til den argentinske nasjonalparken og parkene blir delt av Iguazú-elven. Begge parkene gjør denne regionen til et av de største naturlige verneområder i Sør-Amerika.

Turen starter ved besøkssenteret, designet for å være inngangen til parken. Bygningen fungerer som en av- og påstignings stasjon for besøkende. For å kunne starte turen rundt catwalk gulvene, må alle besøkende ta en av de moderne bussene med panoramautsikt for å ferdes trygt i parken. Lengden på catwalk gulvet er 1200 meter, og derfra er det mulig å gå en fantastisk utsikt over de 275 fossene. De fire hovedstrykene på den brasilianske siden er: Floriano, Deodoro, Benjamin Constant og Salto Unión eller The Devil’s Throat. På slutten av turen vil dere komme til en panoramaheis som vil ta dere til bussen.

Overnatting på La Cantera, Forest Room
 

Dag 5 – Iguazú (F)
Etter en god frokost på hotellet vil dere kl. 08:30 bli plukket opp på hotellet av en engelsktalende guide for en tur til Iguazú nasjonalpark.

Parken ble opprettet i 1934 med hovedmål å beskytte det majestetiske Iguazú Falls. I 1984 erklærte UNESCO dette stedet som en Natural World Heritage Site på grunn av kjønnheten i naturen og det biologiske mangfoldet i denne subtropiske regnskogen.

Besøket til Iguazú nasjonalpark kan gjøres via tre krester og på catwalk, best kjent som Lower Path, Higher Path og The Devils Throat Path. Lower Path er en 1200 meters tur som gir en flott utsikt over det meste av stryket. Distansene varierer fra et synspunkt i fugleperspektiv på The Devils Throat, til spektakulære nærbilder av andre vannfall. Denne turen har en høy vanskelighetsgrad på grunn av antallet trinn på veien (omtrentlig varighet: 2 timer). The Higher Path er en 1300 meters tur som vil øke ditt adrenalinnivå når du henger over kanten på en av fossene. Denne turen har en faktastisk natur og den er mindre krevende enn de andre turene (omtrentlig varighet: 1 time). The Devils Throat får man tilgang til via et økologisk jungeltog, og alle må gå av på holdeplassen oppkalt etter denne fossen. Derfra blir det en spasertur på catwalken som er en svingete vei som går rundt øyene, ca. 1100 meter og ender ved den store balkongen som ligger på kanten av fossen. Omtrentlig varighet: 2 timer.

Overnatting på La Cantera, Forest Room
 

Dag 6 – Mendoza (F/L)
Etter frokost på hotellet vil dere transporteres til Puerto Iguazú flyplass for fly til Mendoza flyplass. Ved ankomst vil dere bli møtt og transportert til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon med lunsj på hotellet.

Overnatting på Amerian Executive Hotel, Deluxe Room
 

Dag 7 – Mendoza (F/L)
Frokost på hotellet, før dere blir med på en guidet tur for å lære om vin og oliven. Mendoza kan stole på verdenskjente vinprodusenter, men ikke bare det. Olivenolje er også et annet svært viktig produkt for vår økonomi, så denne turen har til hensikt å vise et verk av flotte produsenter i sine opprinnelige områder: Maipú og Luján de Cuyo.

Turen starter kl. 09:00, da dere vil bli plukket opp på hotellet i Mendoza. Den første vingården dere vil besøke er Navarro Correas, en moderne vingård der omvisning og smaksprøver vil bli gitt. Videre vil turen gå til Olivícola Pasrai, en fabrikk der de produserer olivenolje der dere vil bli kjent med prosessen bak olivenolje. En smaksprøve på oljen vil bli gitt, sammen med andre smakeprøver som oliven paté og hjemmelaget brød med soltørkede tomater. Neste stopp er Luigi Bosca vingård og deretter en fin utendørs lunsj i Bodega Lagardes hager. Lunsj består av en matboks for to med to biff smørbrød, salat og dessert, men en flaske vin for to av Altas Cumbres.

Overnatting på Amerian Executive Hotel, Deluxe Room


Dag 8 - Mendoza (F)
Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon

Overnatting på Amerian Executive Hotel, Deluxe Room


Dag 9 – Mendoza / Bariloche (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli transportert til Mendoza flyplass for fly til Bariloche flyplass. Ved ankomst vil dere bli transportert til hotellet for innsjekk. Dagen til fri disposisjon.

Overnatting på Kenton Palace Bariloche Hotel, Classic Room
 

Dag 10 – Bariloche (F)
Frokost på hotellet før dere i dag kl. 08:30 blir med for å oppdage den pittoreske byen Bariloche og den omgivelser ved en ”Circuito Chico” tur. Turen starter ved å gå sammen til Nahuel Huapi Lake hele veien opp til Bonita Beach, hvor Huemul Island kan sees. Senere kommer dere til foten av Cerro Campanario (1050 moh.) der en stolheis vil ta dere til toppen hvor dere kan se den fantastiske utsikten over landskapet rundt Bariloche. Høydepunktene er innsjøene Nehuel Huapi og Perito Moreno, Trebols lagune, øyene San Pedro og Llao Llao, Victoria Island og fjellene Otto, Lopez, Catedral og Goye. Videre vil dere passere San Pedro-halvøya, og så Llao Llao halvøya for det er mulig å se det berømte hotellet og den lokale San Bernardo kirke. Dere vil passere hotellets golfbaner og broen over elven Angostura som binder sammen innsjøene Moreno og Nahuel Huapi. Neste stopp blir ved et naturlig utsiktspunkt. Så, etter å ha gått rundt El Trebol lagune vil dere begynne på veien tilbake til byen.

Overnatting på Kenton Palace Bariloche Hotel, Classic Room
 

Dag 11 – Bariloche (F)
Frokost på hotellet før dere blir plukket opp på hotellet av en engelsktalende guide som tar dere med på en tur til øya Victoria og Arrayanes skog. Turen går fra Bariloche mot Puerto Pañuelo, ca. 25 km utenfor byen.

Ved ankomst i Puerto Pañuelo vil dere gå ombord på fartøyet ”Moderna Victoria” eller ”Cau-Cau” som vil seile mot øya Victoria. Når dere kommer til øya vil dere kunne gå langs ulike stier. Deretter vil dere fortsette seilingen mot Arrayanes skog. Målet med denne parken er å beskytte de store skogene som er fulle av sjeldne ”arrayan” trær (Luma Apiculata) og jorden og røttene til dette skjøre treet. Av denne grunn har det blitt laget en egen sti der turister kan nyte utsikten over de kanel-fargede trærne. Denne stien er full av oppturer og nedturer og blir populært gjort av terrengsykkel. Selv om ”arrayan” trær kan bli sett på veien til enden av halvøya, har skogen over 300 år gamle trør som dekker 20 hektar av det sørlige punkt, men trær som er over 600 år gamle. På slutten av turen vil dere seile tilbake til Pañuelos brygge.

Overnatting på Kenton Palace Bariloche Hotel, Classic Room
 

Dag 12 – Bariloche (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli tranportert til Barilohe flyplass for hjemreise.


Pakkepris:
fra kr 27 950,- per person som inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Buenos Aires t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Fly Buenos Aires - Puerto Iguazú inkludert alle skatter og avgifter
 • Fly Puerto Iguazú - Mendoza inkludert alle skatter og avgifter
 • Fly Mendoza - Bariloche - Buenos Aires inkludert alle skatter og avgifter
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og sightseeing som nevnt i programmet.


Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc. 


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.


Utvalgte hotellet:
 • Buenos Aires: Intersur Recoleta Hotel, Executive Pilar Room
 • Iguazú: La Cantera, Forest Room
 • Mendoza: Amerian Executive Hotel, Deluxe Room
 • Bariloche: Kenton Palace Bariloche Hotel, Classic Room


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!