Rimelig luksus i sjarmerende Thailand (TH25)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 16.450,-
Program
Våre rundreiser


Hansar Hotels & Resorts er en hotellkjede som gjenspeiler thailandsk kultur, men som også er moderne med sine mange fasiliteter på sine tre hoteller i Thailand. 

Hvert hotell har et særegent design og eiendommene gjenspeiler den lokale kulturen. Felles for alle er den thailandske gjestefriheten og servicen de ansatte tilbyr. Hotellet er medlem av Small Luxury Hotels of the World og flere av hotellene har vunnet priser som f.eks. World Luxury Hotel og  Boutique Hotel Awards.  


Hansar Bangkok – 3 netter
Hansar hotellet i Bangkok er beleilig plassert i det ekslusive shoppingdistriktet Ratchaprasong. Med romslige suiter, fire anerkjente spisesteder og Skybar er Hansar Bangkok perfekt for den som ønsker moderne luksus i metropolen Bangkok.  Begynn dagen med en deilig frokost ved bassenget før du drar ut til noen av byens mest spennende shoppingsentre, hvorav mange er i nær omkrets. Ved hjelp av Skytrain-stasjonen som bare ligger noen skritt fra hotellet er også mye av Bangkok innen rekkevidde. Forøvrig ligger Siam Square og Silom Road 15 minutters gangavstand fra hotellet. Hansar Bangkok har bare 94 suiter og vi tilbyr følgende romkategorier; Studio Suite og Urban Suite.


Studio Suite (59kvm):         
Studio suitene har et kontorbord, kjøkkenkrok, spisestue med en vaskemaskin, kjøleskap, fryser og komfyrtopp. Suitene har et moderne og elegant design. Suiten har en 50-tommers flatskjerm-TV (med DVD spiller), en iPod-dokkingstasjon, kingsize-seng samt et stort bad med et separat badekar. Alt dette er inkludert med en fantastisk utsikt over byen.  Under oppholdet er fri minibar inkludert.
 
Urban Suite (71kvm)
Urban suitene er romsligere enn Studio suitene og har i tillegg en seperat stue med et fullt utstyrt arbeidsområde. Under oppholdet er fri minibar inkludert.
 
Under oppholdet på Hansar Bangkok er følgende inkludert:
 • Fri minibar i rommet under hele oppholdet inkludert.
 • Gratis wi-fi internett-tilgang under hele oppholdet (både i rommet og resten av hotellet).
 • Kaffe- og tefasiliteter i rommet.
 • Gratis bruk av svømmebassenget, steamroom, utendørs boblebad og treningssenter.
 

Hansar Samui Resort & Spa – 7 netter
Prisbelønnende Hansar Samui er et femstjernershotell på Bo Phut Bay-stranden, kun et par hundre meter unna Fisherman’s Village. Hansar Samui er beliggende i et rolig område, men det er fortsatt mange restauranter og butikker i gåavstand fra hotellet.

Alle de 74 rommene på Hansar Samui er luksuriøse og store med romslige balkonger. Videre har alle de moderne rommene havutsikt  med en stor utendørs lounge.  Av fasiliteter har hotellet to restauranter, en Beach Bar og Pool Deck, en ’Chili Lounge’,  egen SPA-avdeling, samt et Infinity Pool. Vi mener at hotellet passer best for par, men barnefamilier er også velkomne.
Hansar Samui Resort & Spa består av totalt 74 rom. Gratis wi-fi internett-tilgang er inkludert under hele oppholdet (både i rommet og resten av hotellet).

Sea View Room  (50 kvm)
Laget med en naturlig enkelhet med naturlige tekstiler har rommene en enorm walk-in regndusj og luksuriøse store kingsize-senger som gir deg en god natts søvn. Balkongen er innredet som et lounge område med en dagseng og utemøbler hvor man kan nyte den utrolige utsikten på kveldstid mot naboøya Koh Phangan.
 
Sea View XL Room (75 kvm)
Rommene er noe større og gir en enda mer luksuriøs opplevelse med en majestetisk, romantisk himmelseng samt et noe større bad.
 

 

Pakkepris:
fra kr 16 450,- per person som inkluderer følgende:

 
 • Fly, Oslo – Bangkok - Koh Samui t/r inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Hotell i Bangkok: 3 netter på Hansar Bangkok, Studio Suite inkludert frokost og minibar.
 • Hotell på Koh Samui: 7 netter på Hansar Samui Resort & Spa, Sea View Room inkludert frokost.
 • Privat transport med bil, Bangkok flyplass – Hansar Bangkok t/r og Koh Samui flyplass – Hansar Samui t/r. 
 

Merknader:
 • Oppgradering til Urban Suite på Hansar Bangkok: + kr 250,- per person for hele oppholdet.        
 • Oppgradering til Sea View XL Room på Hansar Samui:  + kr 1 550,- per person for hele oppholdet.
 • Vi tilbyr også flere / færre netter i både Bangkok og Koh Samui.
 • Vi tilbyr en rekke spennende utflukter i Bangkok og Koh Samui.
 • Mulig med tilslutning fra andre byer i Norge.          
 
 Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!