Oppdag unike Java - 12 dager/11 netter (ID14)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Indonesia
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 24.950,-
Program
Våre rundreiser


Bo på utsøkte hoteller og bli fascinert av utrolige kulturskatter og natur på denne 12-dagers rundreisen til Java. Reis fra storbyen Jakarta til frodige omgivelser og utforsk det tradisjonelle landsbylivet i sjarmerende Bandung. Opplev historiske Yogyakarta og det majestetiske tempelkomplekset Borobudur, før reisen avsluttes med noen avslappende dager på uberørte strender. Den private øya Menjawakan tilbyr en unik og eksklusiv opplevelse fri for masseturisme.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Jakarta
Velkommen til Indonesia og Jakarta! Dere vil bli møtt flyplassen av vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting i Jakarta.

Alila Jakarta
Dette moderne hotellet i storbyen Jakarta ligger sentralt, nære katedralen, Istiqal Grand Mosque og presidentpalasset. Rommene er elegante og komfortable, og alle har utsikt over byen. 
 
 
Dag 2: Jakarta / Bogor / Bandung (F)
Etter frokost kjører dere til byen Bogor som er kjent for sine imponerende botaniske hager. Deretter reiser dere til Bandung hvor dere sjekker inn for natten.
 
Overnatting i Bandung.

Padma Hotel Bandung
Hotellet ligger bare noen få minutter unna bykjernen og har en fantastisk utsikt til grønnkledde åser. Dette er et svært elegant hotell med åpne løsninger og fasiliteter som svømmebasseng, treningsrom, yogaklasser og spa.  
 
 
Dag 3: Bandung (F)
I dag vil dere kjøre gjennom et vakkert landskap til dere kommer til Mount Tangkuban Perahu. Deretter besøker dere de varme kildene Sari Ater som ligger på 1 600 meter over havet. På ettermiddagen får dere oppleve forestillingen Angklung, hvor det benyttes tradisjonelle musikkinstrumenter av bambus, når dere besøker landsbyen Padasuka. Dere retunerer så til Bandung.
 
Overnatting i Bandung.
 

Dag 4: Bandung / Yogyakarta (F)
Dagen starter tidlig for å ta toget til Yogyakarta (togturen tar cirka 7 timer). Nyt omgivelsene og landskapet i Preanger-distriktet før dere ankommer Yogyakarta hvor dere blir møtt av vår representant og kjørt til hotellet. Dere har resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Yogyakarta.

Phoenix Hotel Yogyakarta
Det er mye historie i Yogyakarta og Phoenix Hotel er intet unntak. Hotellet ble bygget i 1918 i praktfull kolonistil og ligger i hjertet av byen nær det populære Malioboro-distriktet. Hvert av de 144 hotellrommene har en elegant balkong og intrikate detaljer inspirert av både Asia og Europa. 
 
 
Dag 5: Yogyakarta (F)
Etter frokost besøker dere Kraton som er det tidligere sultanesiske palasset. Deretter tar dere turen til det fascinerende tempelkomplekset Prambanan som er av typisk hinduistisk arkitektur. Alle templene i dette komplekset ble bygget mellom det 8. og 10. århundre og er svært detaljerte.
 
Overnatting i Yogyakarta.
 
 
Dag 6: Yogyakarta / Magelang (F)
I dag besøker dere tempelkomplekset Borobudur, et stort buddhistisk monument som har overlevd både vulkanutbrudd og jordskjelv, og står den dag i dag nesten like vakker og spektakulær som da den ble bygget for omtrent 1 200 år siden. Byggverket har vært på listen over verdens syv underverker flere ganger, og kom på UNESCOs verdensarvliste i 1991. Etter dette reiser dere videre til Losari Village i Magelang og til resorten MesaStila, en tidligere kaffeplantasje som nå kan tilby et avslappende miljø med fantastisk utsikt.
 
Overnatting i Magelang.

MesaStila
Denne resorten ligger i en kaffeplantasje og er omgitt av fjell, frodig vegetasjon og tropiske hager. Arkitekturen er en blanding av javanesisk, moderne og kolonistil, og hver av de private villaene er romslige og komfortable. Her gjør de ansatte sitt ytterste for å gi deg en helhetlig og eksklusiv opplevelse, blant annet gjennom sitt autentiske Hammam Spa.  

 
Dag 7: Magelang / Karimunjawa Island / Menjawakan (F/M)
I dag reiser dere videre med fly til Karimunjawa Island som er del av Karimunjawa nasjonalpark. Ved ankomst blir dere kjørt med hurtigbåt ut til Menjawakan Island hvor dere sjekker inn på resorten. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting på Menjawakan.
 
Kura Kura Resort
Resorten har øya Menjawakan helt for seg selv, en grønn, tropisk øy beliggende i Karimunjawa skjærgården. Sammenlignet med andre deler av Indonesia har masseturismen ennå ikke kommet til dette området, noe som gjør Kura Kura til en unik og eksklusiv opplevelse. Resorten har kort vei til andre nærliggende øyer, noe som gir muligheter til å utforske uberørte strender, øyer og natur. 
 
 
Dag 8 - 11: Menjawakan (F/M)
Dagene til fri disposisjon for å slappe av og nyte omgivelsene.
 
Overnatting på Menjawakan.
 
 
Dag 12: Menjawakan / Karimunjawa Island / Semarang / Jakarta / Hjemreise (F)
Tiden til egen disposisjon frem til avreise via Karimunjawa og Semarang.

 
Pakkepris:
fra kr 24 950,- per person.


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Jakarta t/r inkludert alle avgifter.
 • Innenriksfly inkludert alle avgifter            
 • Overnatting i delt dobbelt/twinrom, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 • Engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.


Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:
 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise i lokal valuta (ca. USD20,-   per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 •  Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Reiseperiode: 01.01.16 – 31.10.17.
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 
 
Utvalgte hoteller:
 • Jakarta: Alila Jakarta, Deluxe Room.
 • Bandung: Padma Hotel Bandung, Deluxe Room.
 • Yogyakarta: The Phoenix Hotel Yogyakarta, Deluxe Room
 • Magelang: MesaStila, Plantation 1 Bedroom Villa.
 • Menjawakan: Kura Kura Resort, Superior Sea View Cottage.


Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!