Oppdag Costa Rica - 12 dager/11 netter (CR02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Costa Rica
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 21.750,-
Program
Våre rundreiserUtforsk Costa Ricas høydepunkter på denne 12 dagers rundreisen, som inkluderer opplevelser i frodig jungel, tur ved Arenal -vulkanens fot og avslapning på varme strender.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.

 
Dag 1: Ankomst San Jose
Velkommen til Costa Rica og San Jose! Dere vil bli møtt på flyplassen av vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk.  Resten av dagen har dere til fri disposisjon.

Overnatting i San Jose.
 
KC Colaye
Hotel KC Colaye er et elegant, boutique hotel med stilrene og moderne  rom. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, og er beliggende i det prestisjefyllte området Sabana Sur med gode forbindelser til resten av byen.
 
 
Dag 2: San Jose (F)     
Frokost og morgenen til fri disposisjon. På ettermiddagen vil dere få en guidet omvisning i byen. Høydepunkter inkluderer blant annet nasjonalteateret fra år 1890 som er Costa Ricas nasjonalskatt og mest imponerende arkitektoniske attraksjon. Dere får også besøke National Museum of Pre-Columbian Art  som har en stor historisk samling.
 
Overnatting i San Jose.
 
 
Dag 3: San Jose / Tortuguero (F/L/M)
I dag reiser dere videre til Tortuguero nasjonalpark som også inkluderer en båttur (cirka 4 timer med bil og båt). Etter å ha sjekket inn på hotellet vil dere få se litt av byen, blant annet skildpaddemuseet som har som formål å studere og beskytte de grønne skildpaddene.

Overnatting i Tortuguero.
 
Pachira Lodge
Hotellet ligger så nære nasjonalparken som mulig, kun fem minutter unna, noe som sikrer dere et eksotisk opphold. Hotellet har et stort utendørs basseng, et godt spa-tilbud, og en koselig restaurant med innendørs hage.
 
 
Dag 4: Tortuguero (F/L/M)     
Dagen starter tidlig med en båttur langs Tortuguero-kanalene for å oppleve den flotte naturen og dyrelivet. Her vil dere navigere gjennom de mange kanalene og innsjøene som snor seg gjennom den frodige nasjonalparken.

Overnatting i Tortuguero.
 
 
Dag 5: Tortuguero / La Fortuna (F/L)
Etter frokost reiser dere videre til Fortuna de San Carlos, området her er kjent for vulkanen Arenal som ikke ligger langt unna (cirka 5 timer med båt og bil). Etter å ha sjekket inn på hotellet har dere resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i La Fortuna.
 
Hotel Arenal Lodge
Omgitt av tropiske hager og med utsikt til Arenal-vulkanen og innsjøen er dette hotellet perfekt for et opphold i Fortuna de San Carlos. Hotellet har 50 unike rom, suiter og hytter og en fin restaurant som har fokus på å servere økologisk og kortreist mat. 
 
 
Dag 6: La Fortuna / Arenal (F/M)
På ettermiddagen reiser dere til Arenalvulkanen nasjonalpark og Tabacon Hot Springs. Dere får en enkel 2 ½ timers vandring rundt vulkanen, hvor dere kan nyte fin utsikt og bli fascinert av lavaformasjonene som har blitt til opp igjennom årene. Etter turen får dere slappe av i de varme kildene som er omgitt av frodige hager. Temperaturen i vannet kan bli opptil 40 grader. Etter middag reiser dere tilbake til hotellet for natten.   
 
Overnatting i La Fortuna.
 
 
Dag 7: La Fortuna / Playa Hermosa Guanacaste (F)
Etter frokost reiser dere mot Guanacaste som ligger i Northern Pacific zone, en tur på ca 4 timer. Her finner du noen av Costa Ricas fineste og mest kjente strender, men det er også hjemmet til nasjonalparker, vulkaner og landsbyer med stor historisk og kulturell betydning. Ved ankomst sjekker dere inn på hotellet og har resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Guanacaste.
 
Villas del Sueno
Dette boutique hotellet ligger i hjertet av strandområdet Hermosa og har middelhavsinspirerte bygninger med store og komfortable rom.  De har også en gourmet restaurant og to utendørs ferskvannsbasseng.
 
 
Dag 8 - 11: Playa Hermosa Guanacaste (F)
Dagene til egen disposisjon.
 
Overantting i Guanacaste.
 
 
Dag 12: Playa Hermosa Guanacaste (F)
Etter frokost vil dere bli kjørt til flyplassen for hjemreisen.

 
Pakkepris:
fra kr 21 750,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person gyldig og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – San Jose t/r inkludert alle avgifter
 • Overnatting, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.


Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.


Utvalgte hoteller
 • San Jose: KC Colaye Hotel, Standard Room.
 • Tortuguero: Pachira Lodge, Standard Room. 
 • Arenal: Hotel Arenal Lodge, Superior Room.
 • Hermosa Guanacaste: Villa del Sueno, Standard Room. 
 
 
Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe.
Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!