Reisetilbud

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Cubas høydepunkter (CU02)

12  dager
Fra kr
20.950,-

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Rundreise i Nepal - 11 dager/10 netter (NE08)

11  dager
Fra kr
21.140,-

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik - 9 dager/8 netter (SA02)

9  dager
Fra kr
18.650,-

Om Eastern Travel & Tours

Eastern Travel & Tours er en autorisert IATA turoperatør som har drevet med både forretningsreiser, pakkereiser og gruppereiser siden 2003. Vi har bred kompetanse over reisemål i Østen og resten av verden og har spesialisert oss på rundreiser for de kresne. Eastern Travel & Tours verdsetter personlig service og gir gjerne våre kunder råd og veiledning for å skape den beste ferieopplevelsen.

For å utvide kompetansen blant våre medarbeidere, deltas det på flere studieturer til fjerntliggende destinasjoner årlig. 

Vi har avtaler med kjente flyselskaper som SAS, Singapore Airlines, Thai Airways, KLM, Lufthansa, Air France, Etihad Airways og en rekke flere.

Vi er medlem av Reisegarantifondet (RGF), Norsk Reiselivsforum (NRF), Pacific Asia Travel Association (PATA) og International Air Transport Association (IATA). 

For at du som reisende skal være trygg på oss som et seriøst reisebyrå og turoperatør, har vi IATA-rettigheter. IATA er en internasjonal organisasjon som setter en felles standard for reisebyråer verden over.
Takket være våre IATA-rettigheter kan du være helt trygg på at du bestiller din reise med et reisebyrå som streber etter høy kvalitet og personlig service. For mer informasjon om IATA, klikk her. 

På våre internettsider vil du finne reisemål som vi spesialiserer oss i, eksotiske rundreiser, gode reisetilbud og relevant informasjon for deg som skal ut å reise. Er det noe du ikke finner eller savner på våre internettsider, nøl ikke med å ta kontakt. På forsiden kan du melde deg på vårt nyhetsbrev slik at du kan få tilsendt spennende tilbud og nyttig informasjon hver måned!