Øyhopping på Filippinene - 14 dager/13 netter (PH02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Filippinene
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 18.620,-
Program
Våre rundreiser


På Filippinene kan du få alle dine drømmer oppfylt. Bli med på denne 14 dagers turen hvor dere først besøker metropolen Manila, og deretter øyhopping på de tropiske øyene Bohol og Cebu. En eksotisk rundreise full av historie, kultur og opplevelser.


Dag 1 - Ankomst i Manila
Velkommen til Filippinene – Mabuhay! Ved ankomst på flyplassen i Manila blir dere møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Lotus Garden Manila
Lotus Garden Manila er et sentralt beliggende 3-stjerners hotell, kun noen minutter fra flyplassen. Et praktisk utgangspunkt for fritidsreisende. Hotellet har treningsstudio, romservice, boblebad, massasjetjenester, 2 restauranter og sportsbar. Hotellet tilbyr valutaveksling og bilutleie. Cilantro Restaurant serverer filippinske retter, mens Solara Bar & Grill tilbyr både lokal og europeisk mat.
 
Overnatting i Manila.
 
 
Dag 2 – Manila (F/L)
Frokost på hotellet. Turen starter med et besøk til historiske Rizal Park, hvor restene av Filippinenes nasjonalhelt, Dr. Jose Rizal ligger innenfor hjørnesteinen av Rizal Monument. Etter dette drar dere videre til den berømte befestede byen Intramuros, bygget som en festning under den spanske koloniperioden. Innenfor disse veggene stopper dere ved Fort Santiago, tidligere hovedkvarter for de militære maktene til de spanske, amerikanske og japanske koloniherrene, frem til sin ødeleggelse i 1945. Videre går turen til San Agustin kirke, den eldste strukturen i landet som kan dateres tilbake til 1571. Få et glimt av gamle Manila, til Casa Manila, som ble rekonstruert til et 19. århundres herskapshus fylt med møbler fra det 16. til det 19. århundre.
 
Lunsj serveres på en lokal restaurant før dere drar videre til SM Mall of Asia, et av de største kjøpesentrene på Filippinene, og et av de mest populære for shopping, fritid og underholdning. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting i Manila.
 
  
Dag 3  – Manila (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Manila.
 
 
Dag 4 – Manila / Bohol / Panglao (F)
Frokost på hotellet før dere transporteres til flyplassen for fly videre til Tagbilara på Bohol (ca. 1 ½ time flytid). Ved ankomst vil dere bli møtt av vår lokale representant, som vil transportere dere videre til øya Panglao. Resten av dagen til egen disposisjon.
 
Sherwood Bay Resort Dauis
Hotellet ligger på øya Panglao ved Bohol, og tilbyr ulike romtyper samt en av de beste dykkestedene på Filippinene. Fasiliteter som infinitybasseng med boblebad og sjøutsikt, fullt utstyrt dykkeskole for nybegynnere eller mer erfarne dykkere og vannaktiviteter som vannscooter og vannski tilbys. Restauranten vender ut mot sjøen og internasjonale retter.

Overnatting på Panglao. 
 

Dag 5 – Panglao / Bohol (F/L)
Frokost på hotellet. I dag vil dere bli med på en heldagstur (ca. 6 timer) ut i det naturskjønne landskapet på Bohol. En vakker presentasjon av historie, kultur og natur. Denne turen tar deg med til det historiske Blood Compact Shrine, et historisk landemerke til minne om den første vennskapstraktaten mellom øst og vest, før du besøker det flere hundre år gamle Baclayon Church & Museum, der du kan se Tarsiers, det eldste kjente og minste primat som bor på Bohol. Videre går turen til Chocolate Hills, gjennom den frodige Mahogant Man-Made Forest og det grønne jordbrukslandet i Bilar og Batuan. I Bilar, vil dere besøke en Butterfly Farm som huser en rekke sommerfuglarter. Kjør tilbake til Loboc for å oppleve en 50-minutters elvecriuse langs Nipa ombord i en lokal katamaran. En overdådig lunsj med lokal mat serveres ombord. Elvecruiset vil med sikkerhet roe ned både kropp og sinn, mens du kikker utover de bølgende åsene, grasiøse kokospalmer og grønne Nipa-palmer ved elvebredden. Dere transporteres deretter tilbake på hotellet.

Overnatting på Panglao. 
 

Dag 6 - Panglao (F/L)
Frokost på hotellet. En heldagsutflukt (ca. 6 timer) som starter med en 45 minutters tur på en motorisert outrigger båt til den nærliggende øya Balicasag Island med sine fargerike koraller og rike marineliv. Snorkling rundt øya vil være en betagende opplevelse. Balicasag er kjent for å være blant de beste dykkestedene i landet. Piknik lunsj vil bli servert på øya. Badetøy og snorkleutstyr må medbringes.
 
Overnatting på Panglao. 
 

Dag 7 til dag 9 - Panglao (F)
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting på Panglao. 
 
 
Dag 10 – Panglao / Cebu (F)
Etter frokost vil dere bli hentet og transportert til Tagbilaran havn, for en ferjetur på 2 timer over til Cebu. Herfra vil dere bli transportert til hotellet for innsjekk.
 
Palmbeach Resort & Spa
Palmbeach Resort & Spa ligger helt nede ved stranden i Punta Engaño i Mactan på Cebu, og har utendørs basseng, spa og kort vei til stranden. Sunrise Café er ferieanleggets sjarmerende restaurant der du kan nyte lokale og asiatiske retter mens du beundrer sjøutsikten.

Overnatting på Cebu.
 

Dag 11 – Cebu (F/L)
Frokost på hotellet. Eventyret begynner kl. 09.00 når reiseleder eskorterer deg til å gå ombord i en outrigger kano. I dag vil dere criuse langs vannet i Mactan Channel og svinge rundt Nalusuan, Sulpa og Hilutuangan øyene. Her vil dere ankre på Hilutungan Island for bading, snorkling og for å nyte Cebus undervannsattraksjoner før dere drar videre for en deilig pikniklunsj på Pandanon Island.
 
Overnatting på Cebu.
 

Dag 12 og 13 – Cebu (F)
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon.
 
 
Dag 14 – Cebu / hjemreise (F)
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon før transport til flyplassen for hjemreise.
 
 
Pakkepris: Fra kr 18 620,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:  
 • ​Fly, t/r Oslo-Manila / Manila - Tagbilaran / Cebu-Oslo inkludert alle skatter og avgifter.
 • Hotellopphold med daglig frokost som nevnt i programmet. Måltider som nevnt i programmet.
 • Utflukter og transport i privat bil med a/c som nevnt i programmet. Engelsktalende lokal guide som nevnt i programmet. Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Båttur som nevnt i programmet.  

Prisen inkluderer ikke:
 • Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon og alkohol.
 • Måltider som ikke er nevnt i programmet
 • Eventuelle avgifter for bruk av videokamera og kamera.
 • Annet som ikke er tydelig nevnt i rundreisen.
 • Tips til guide og sjåfører.  

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil. Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.   
 • Tillegg for enkeltrom/enkeltreisende.  

Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!