Naturskjønne Bohol og avslappende Cebu (PH05)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Filippinene
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  9 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 23.390,-
Program
Våre rundreiser


Natur og avslapping står i sentrum på denne 9-dagers reisen til Bohol og Cebu. Bli med på tur ut i det naturskjønne landskapet på Bohol og hils på verdens minste primat, nyt total avslapping på hvite sandstrender i skyggen av kokospalmer og svøm med hvalhaier i Tan-Awan.

Dag 1 – Ankomst Cebu (M)
Ved ankomst på Mactan internasjonale flyplass vil dere bli møtt og transportert til Cebu havn for en ferje videre til Tagbilaran på øya Bohol. Ved ankomst i Tagbilaran vil dere bli møtt og transportert til deres hotell. Etter litt avslapping på hotellrommet vil dere spise en god middag inkludert en flaske vin.

Overnatting på Panglao Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 2 – Bohol (F/L)
Etter en god frokost på hotellet vil dere bli med på en heldags tur ut i det naturskjønne landskapet på Bohol, et utstillingsvindu for historie, kultur og natur og alt i en destinasjon! Dere vil besøke Blood Compact Shrine hvor dere vil se spansk arkitektur gjennom den hundre år gamle kirken i Loboc og Baclayon. Fortsett til den mystiske skjønnheten Chocolate Hills,  1277 kjegleformede åser i kommunen Carmen, før dere passerer gjennom kommunen Bilars menneskeskapte mahogni skog (Bilar ”man-made” Forest). Dere vil også få muligheten til å  ta en titt på hytteindustrien i Loay.

På veien tilbake vil dere ta et elvecriuse på ca. 1 time med lunsj på en flytende restaurant. Etter criuset vil dere fortsette turen for å se det eldste levende pattedyret og det minste primatet – Spøkelsesaper eller ”Tarsiers”, registrert i Guinness Rekordbok.

Overnatting på Panglao Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 3 – Bohol (F/L)
Frokost på hotellet før dere blir med på en tidlig morgentur med båt sør-øst for Tagbilaran City. Øya Pamilacan er hjem til minst 6 forskjellige arter hvaler og delfiner. Hvis dere er heldige kan hvalene sees mellom februar og august. Det er kanskje litt interessant å vite at teamet og ”spotterne” som jobber på båten tidligere jobbet som hval jegere, men ga opp sitt tradisjonelle levebrød for å bevare miljøet. Ta en svømmetur i det varme vannet, prøv ut snorkling rundt øya eller gå en tur og besøk en av de nærliggende landsbyene. Det vil bli servert piknik-lunsj på turen. Etter turen vil dere bli transportert tilbake til hotellet.

Overnatting på Panglao Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 4 – Bohol (F)
Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon.

Overnatting på Panglao Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 5 – Bohol – Cebu (F/M)
Etter en god frokost på hotellet vil dere sjekke ut og så bli transportert til Tagbilaran havn for ferje tilbake til Cebu. Ved ankomst i Cebu vil dere bli møtt og transportert til deres hotell. Vel fremme på hotellet vil dere ha tid til å friske dere opp før middag og en flaske vin kan nytes på kvelden.

Overnatting på Sumilon Bluewater Resort, Deluxe rom
 

Dag 6  - Cebu (F)
Etter frokost på hotellet vil dere bli med på en av de mest berømte og nyeste attraksjonene i Cebu; svømmetur med hvalhaier. Dette ligger i Tan-Awan, ca. 2-3 timer utenfor byen. Bli fascinert av de vennlige haiene og møt dem på nært hold ved å svømme og snorkle med de. Etter turen vil dere bli transportert tilbake til hotellet.

Overnatting på Sumilon Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 7 og 8  – Cebu (F)
Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon.

Overnatting på Sumilon Bluewater Resort, Deluxe Room
 

Dag 9 – Hjemreise (F)
Etter frokost på hotellet vil dere sjekke ut og bli transportert til Mactan internasjonale flyplass for hjemreise.
Pakkepris:
fra kr 23 390,- per person som inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo – Cebu t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Transport som nevnt i programmet.


Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc. 


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.


Utvalgte hoteller:
 • Bohol: Panglao Bluewater Resort, Deluxe Room
 • Cebu: Sumilon Bluewater Resort, Deluxe Room


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!