Reisetilbud

Bestig Mt. Kinabalu på naturskjønne Borneo (MY17)

11  dager
Fra kr
24.950,-

Tioman – en av verdens vakreste øyer - 11 dager/10 netter (MY04)

11  dager
Fra kr
21.950,-

Eksotiske Tioman og Kuala Lumpur - 11 dager/10 netter (MY09)

11  dager
Fra kr
19.950,-

Fascinerende Sarawak - 11 dager /10 netter (MY03)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Kulinariske Penang og idylliske Langkawi - 13 dager / 12 netter (MY14)

13  dager
Fra kr
18.950,-

Pangkor Laut Resort 

Pangkor Laut Resort

Pangkor Laut Resort er en 5* resort som har en idyllisk beliggenhet på vestkysten av Malaysia. Du kommer deg til Pangkor Laut med bil (ca. 4 timer og 30 minutter) til Lumut havn, for deretter å ta båt videre til Pangkor Laut Resort (ca. 45 minutter). Et opphold på Pangkor Laut Resort kan fint kombineres med en stopover i Kuala Lumpur.

Området rundt resorten er preget av et rikt dyre- og planteliv, og det er gode snorke- og dykkeforhold rundt resorten. 

Naturelskere vil møte en rekke arter av fargerike fugler og planter, inkludert orkideer, havørn, krabbespisende aper og tropiske iguaner.


Aktiviteter
Med en 18-hulls golfbane, 3 tennisbaner, 2 squashbaner, 2 svømmebasseng, SPA, treningssenter, badstue, et fullt utstyrt vannsportssenter (som inkluderer snorkling, vindsurfing, vannski, dykking, fisketurer), jungeltrekking og øyhopping, vil det være nok av ting å gjøre på øya. 


Klima
Pangkor Laut har et tropisk klima, så det går fint å reise når som helst på året. Dagstemperaturer opp mot 32 grader, og rundt komfortable 22 grader på kvelden og om natten. Regn kan oppstå av og til i månedene fra november til januar. Månedene mellom mai og september er den beste perioden for å se skilpaddene. 


Villaer og suiter
Det tilbys 7 ulike romkategorier på Pangkor Laut Resort. 

- Garden Villa
- Hill Villa
- Beach Villa
- Sea Villa 
- Spa Villa

- Suria Suites
- Purnama Suites
- Pavarotti Suite


Garden Villa
Garden Villa ligger blant frodige tropiske hager på resorten, og er plassert i toetasjes enheter. Villaene i første etasje har et enormt badekart i en privat gårdsplass, mens badene i villaene i andre etasje tilbyr en fantastisk utsikt over den omkringliggende regnskogen. For reisende med barn er det mulig å bo på Family Plan Villas; to villaer i første etasje som ligger inntil hverandre og som gir praktisk tilgang til hver villa.


Hill Villa
Hill Villa ligger midt i regnskogen, og har en fantastisk utsikt over havet og resortens tropiske hager. Hill Villa har toetasjes enheter i likhet med Garden Villa. 


Beach Villa
Villaene har private balkonger med solstoler, stort bad med separat dusj og et stort badekar i privat utendørs gårdsplass. Villaene har også fantastisk utsikt over havet.


Sea Villa
Villaene står elegant på stylter over vannet og er koblet sammen med tre gangveier. Hver villa er luftig og romslig, og har store balkonger med solstoler og et bad med et stort badekar mot havet. 


Spa Villa
Villaene er private bungalower på stylter over vannet med direkte tilgang til Spa Village. Hver villa har et stort bad med takmontert dusj og en stor balkong for soling og utsikt over Pangkor-stredet. 


Suria og Purnama Suite
Begge suitene står på stylter over vannet og har en entré, separat soverom og en elegant lounge. En stor balkong som egnes for soling og avslapning, samt et romslig bad med vinduer som gir flott utsikt over havet. 


Pavarotti Suite
Oppkalt etter den verdenskjente tenoren som forelsket seg i Pangkor Laut. Toroms-suiten er beliggende høyt over bakken i regnskogen og har en romslig og luksuriøs salong, samt en stor balkong med flott utsikt over havet og den tropiske regnskogen.