Reisetilbud

Kulinariske Penang og idylliske Langkawi - 13 dager / 12 netter (MY14)

13  dager
Fra kr
18.950,-

Utforsk naturparadiset Borneo – 10 dager/9 netter (MY10)

10  dager
Fra kr
16.950,-

Eksotiske Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi (MY02)

11  dager
Fra kr
18.560,-

Paradisøya Pangkor Laut - 11 dager/10 netter (MY05)

11  dager
Fra kr
19.890,-

Bestig Mt. Kinabalu på naturskjønne Borneo (MY17)

11  dager
Fra kr
24.950,-

Malaysia  


Reise til Malaysia

Malaysia – Truly Asia! Bli med på en reise til eksotiske Malaysia for å oppleve verdens eldste regnskog, strandliv i paradis og kultur. 

Malaysia er en smeltedigel av raser og religioner der malayere, indere, kinesere og mange andre etniske grupper lever sammen i fred og harmoni. Landet er et gastronomisk paradis med en blanding av kinesisk, indisk og vestlig mat som definitivt vil pirre smakssansene. Det arrangeres årlig hundrevis av fargerike festivaler, så det er ikke rart at malayer elsker sosialt samvær. Som et folk, er malayer vennlige og varme. 

Geografisk sett er Malaysia like variert som kulturen. Malaysia er delt inn i 13 stater og tre føderale områder. Borneo (Sabah og Sarawak) byr på en vill og frodig jungel hvor det bor orangutanger og lokale stammefolk. Fra moderne høyhus i Kuala Lumpur til landsbyene i Sarawak og verdens eldste regnskog i Taman Negara til drømmestrendene på Langkawi og Tioman. 

Nedbør nokså jevnt gjennom året, men mest nedbør i regnsesongen mellom oktober og april. 

Malaysia er et trygt land, men vanlige forholdsregler gjelder som i resten av verden. Unngå å vandre rundt i bortgjemte og ukjente områder alene sent på kvelden. Svindel av kredittkort er et økende problem, så bruk bare kortene i etablerte butikker og vær varsom ved bruk. Lommetyveri kan forekomme av tyver på motorsykler i Kuala Lumpur og Georgetown i Penang.