Luksuriøs rundreise i Indonesia - 14 dager/13 netter (ID07)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Indonesia
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 30.950,-
Program
Våre rundreiser


Luksuriøs rundreise med noen avslappende dager på InterContinental i Jimbaran Bay før turen går videre til eksotiske Ubud. Reisen fortsetter videre til historiske Candidasa og til Balis nordkyst, Lovina, før oppholdet avsluttes på flotte The Oberoi på Seminyak-stranden.    


(F) = Frokost. (L) = Lunsj.

 

Dag 1: Ankomst Bali / Jimbaran
Dere møtes av vår representant ved ankomst Bali. Transport til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Jimbaran: InterContinental Bali Resort, ‘Resort Classic Room’

InterContinental Bali Resort
Dette hotellet er blant Balis beste. Hotellet er bortgjemt i det eksklusive området i Jimbaran Bay på Balis sørlige kyst. Resorten omfavner 14 hektar med tropisk landskap og er velsignet med hvite sandstrender så langt øye kan se. InterContinental en opplevelse i seg selv med dekorative dammer og laguner. Resorten har 418 rom som er designet for å imøtekomme behovene for både par, familier og forretningsreisende. Moderne komfort er blandet med elementer av tradisjonell balinesisk arkitektur.
 
Resort Classic rommene er 49 kvadratmeter store med private terrasser med utsikt mot lagunen og hagen.


Dag 2 -3: Jimbaran (F)
Dagene til fri disposisjon.  

Overnatting i Jimbaran: InterContinental Bali Resort, ‘Resort Classic Room’


Dag 4: Jimbaran / Ubud (F/L)
Frokost og utsjekk hotell. Transport til kulturelle Ubud hvor dere underveis stopper ved landsbyen Batubulan for å se på den berømte Barong-dansen før dere tar turen videre til Goa Gajah for en liten trekkingtur gjennom risjordene. Lunsj serveres på en lokal restaurant. Transport videre til markedet i Ubud og det kongelige palasset, Puri Saren. Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.

Uma Ubud
Uma Ubud er en luksuriøs resort som fokuserer på å gi deg et autentisk innblikk i Balis kultur. Alle de 29 rommene utstråler sjarmen til en tradisjonell indonesisk landsby. Terrace rommene er 45 kvadratmeter store med store franske dører og private terrasser med utsikt mot hagen.

Overnatting i Ubud: Uma Ubud, ‘Terrace Room’.


Dag 5: Ubud / sykling i Kintamani (F/L)
Bli med på en 16 kilometer lang sykkeltur gjennom daler, balinesiske landsbyer, historiske templer og grønne risjorder. Våre guider vil fortelle dere historien om kulturen og folket underveis.

Overnatting i Ubud: Uma Ubud, ‘Terrace Room’.


Dag 6: Ubud (F)
Dagen til fri disposisjon. Dagen kan brukes for å dra utflukter som rafting, elefantsafari eller et besøk til dyreparken.

Overnatting i Ubud: Uma Ubud, ‘Terrace Room’.


Dag 7: Ubud / Candidasa (F/L)
Frokost på hotellet før dere blir møtt av guide rundt klokken 08:30 hvor dere tar turen videre til Kehen Temple i Bangli. Tempelet er beliggende i høylandet med flott utsikt over omgivelsene rundt. Kjør videre til landsbyen Kertagosa som  var et administrativt senter før kolonitiden.

Deretter besøkes en fiskelandsby og en fiskemarked i nærheten av Kusamba før dere tar turen innom den berømte flaggermusgrotten Goa Lawah som ble bygd i det 11. århundre. Lunsj serveres på en lokal restaurant før dere transporteres videre til unike Karangasem Palace som ble bygdt i det 19. århundre av den første kongen av Karangasem, Anak Agung Gede Jelantik. Før dere tar turen til hotellet besøkes Tirta Gangga Royal Water Garden. Kvelden til fri disposisjon. 

Alila Manggis
Alila Manggis er en av Balis best bevarte hemmeligheter. Denne boutique resorten er beliggende mellom havet og majestetiske Mount Agung, Balis helligste fjell. Resorten er bestående av 53 rom og 2 suiter. Superior rommene er 34 kvadratmeter store med privat terrasser og utsikt mot kokosnøtthagen, svømmebassenget og havet.

Overnatting i Candidasa:  Alila Manggis,’Superior Room’.


Dag 8: Candidasa (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Candidasa:  Alila Manggis,’Superior Room’.


Dag 9: Candidasa / Lovina (F/L)
Frokost og utsjekk. Nyt omgivelsene rundt mens dere transporteres til Besakih-tempelet. Dette hindutempelet er er det største på Bali er fra det 14. århundre.
Lunsj på en lokal restaurant i Kintamani før dere fortsetter turen videre til Lovina. Innsjekk hotell og resten av dagen til fri disposisjon.

Damai Lovina
Resorten, med sine 14 villaer, er beliggende i Balis frodige jungel med utsikt over Balis vakre nordkyst. Her får du muligheten til å virkelig til å slappe av og sette pris på skjønnhet, ro og veldig godt mat.  Deluxe villaene er 68 kvadratmeter store med verandaer og utsikt over de tropiske hagene. I alle Deluxe villaer er Jacuzzi inkludert.

Overnatting i Lovina: Damai Lovina, ‘Garden Villa’.


Dag 10: Lovina (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Lovina: Damai Lovina, ‘Garden Villa’.


Dag 11: Ubud / Seminyak (F/L)
Morgenen til fri disposisjon før transport til Seminyak etter utsjekk. Underveis besøkes blant annet Banjar Hot Springs før turen tas til Munduk Waterfall , Bedugul og fruktmarkedet i Jatiluwih. Lunsj serveres på en lokal restaurant før dere reiser videre til Tanah Lot. Tanah Lot er et unikt tempel som er beliggende i vestlige Bali og som benyttes til å tilbe balinesiske guder. Tempelet er kjent for unike konstruksjon.

Overnatting i Seminyak: The Oberoi Bali, ‘Luxury Lanai Garden View Room’.

The Oberoi Bali
The Oberoi er beliggende på en av Balis vakreste strender og er det perfekte stedet for å slappe av blant tropiske hager og bassenger. Lanai rommene er romslige med  sine 55 til 60 kvadratmeter og har et unikt bad i en privat hage. Videre har alle rom private terrasser med spisebord.


Dag 12 - 13: Seminyak (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Seminyak: The Oberoi Bali, ‘Luxury Lanai Garden View Room’.


Dag 14: Seminyak / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før transport til flyplassen på kvelden. Hjemreise.

 

Pakkepris:
fra kr 30 950,-
per person.


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:

 

 • Fly, Oslo – Bali t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport med privat bil, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.


 

Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:

 • Prisen gjelder for minimum to reisende (tillegg for enkeltreisende).
 • Norske borgere kan også få utstedt visum ved ankomst Indonesia. Dette visumet gir maksimum 30 dagers gyldighet. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder utover oppholdets varighet. Dette visumet kan ikke endres eller forlenges. Visumgebyret er USD 15,- for turistvisum gyldig inntil 7 dager og USD 35,- for turistvisum gyldig inntil 30 dager. Gebyret anbefales betalt i kontanter i USD eller andre større valutaer.
 • Avreiseskatt på 200 000 IDR per person må betales ved avreise fra Bali i lokal valuta (ca. USD20,- per person).
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Dette er kun et reiseforslag, så rundreisen kan legges opp etter ønske med andre reisemål, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Mulig med rabatt ved 3 eller flere reisende.
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.


 

Utvalgte hoteller:
 • Jimbaran: InterContinental Bali Resort, ‘Resort Classic Room’
 • Ubud: Uma Ubud, ’Terrace Room’.
 • Candidasa: Alila Manggis, ‘Superior Room’. 
 • Lovina: Damai Lovina, ‘Garden Villa’.
 • Seminyak: The Oberoi Bali, ‘Luxury Lanai Garden View Room’


Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!