REISEMÅL

Reisetilbud

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Luksuriøs rundreise med Rovos Rail i Sør-Afrika (SA01)

10  dager
Fra kr
37.590,-

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik - 9 dager/8 netter (SA02)

9  dager
Fra kr
18.650,-

Øyperlene Ticao og Siargao (PH06)

10  dager
Fra kr
22.950,-

Historiske Jordan - 11dager/10netter (JE08)

11  dager
Fra kr
17.950,-

Jordan 


Reise til Jordan
 
Jordan, som en gang fengslet gamle reisende, fortsetter å trollbinde en helt ny generasjon som en moderne og pulserende nasjon.
 
Fra tidløse Wadi Rum til yrende folkeliv og urbane Amman, fra de majestestiske ruinene av gamle sivilisasjoner til den tidløse prakt av Dødehavet, er Jordan et unikt reisemål som tilbyr fantastisk og mystiske severdigheter, høy standard, utsøkt mat og utallige aktiviteter som gir de besøkende inspirasjon, motivasjon og foryngelse.
 
Saltkrystaller dannes på kysten av Dødehavet og skaper en ’’snø-lignende’’ effekt, opplev camping midt i storheten av Wadi Rum eller Dana Reserve, trekking i gamle campingvogner og stier på høylandet i Moab og Edom, fotturer langs skogkledde åser i bibelske Gilead eller opplev unik rensning av kropp og sjel gjennom gjørmebad i Dødehavet. Dette er noen av de aktivitene som venter på deg hvis du besøker Jordan.
 
Jordan har sol store deler av året med en temperert og behagelig klima. Både vår og høst er friske i landet, hvor det er vanlig med mer regn løpet av våren. Dette er også tiden hvor urteblomstene slår full blomst. De lange sommerdagene er solrike med kjølige kvelder, perfekt for å nyte en romantisk solnedgang. Vinteren i Jordan kan være kald i ørkenen, men er moderat og hyggelig store deler av landet. Dette er spesielt en god tid til å besøke Aqaba.