Reisetilbud

Utforsk Bali! - 14 dager/13 netter (ID06)

14  dager
Fra kr
18.190,-

Oppdag unike Java - 12 dager/11 netter (ID14)

12  dager
Fra kr
24.950,-

Balis høydepunkter - 13 dager/ 12 netter (ID09)

13  dager
Fra kr
19.840,-

Øyparadiset Pulo Cinta (ID19)

10  dager
Fra kr
20.950,-

Sjarmerende Bali – 13 dager/12 netter (ID15)

13  dager
Fra kr
21.950,-

Indonesia 


Reise til Indonesia

Bli med på en reise til republikken Indonesia som er den største øygruppen i verden og er bestående av omkring 17 504 store og små tropiske øyer med hvite sandstrender. Mange er fremdeles ubebodde og en rekke er fortsatt ikke navngitte. Landet ligger mellom kontinentene Asia og Australia og mellom Stillehavet og Det Indiske Hav. Videre har Indonesia en samlet befolkning på over 215 millioner mennesker fra mer enn 200 etniske grupper. Det nasjonale språket er Bahasa Indonesia. 

Blant de mest kjente øyene er Bali, Sumatra, Java, Kalimantan (tidligere kalt Borneo), Sulawesi, Maluku-øyene og Papua. Indonesia er velsignet med et variert landskap på grunn av beliggenheten og geologien. Fra frodige risjorder på Java og Bali til fuktige regnskoger på Sumatra, Kalimantan og Sulawesi tll gresslettene på Nusa Tenggara-øyene og de snødekte fjelltoppene i Vest-Papua. 

Dyrelivet varierer fra de forhistoriske og gigantiske Komodo firfirslene til orangutanger, neshornene på Java, og dvergbøflene på Sulawesi. Indonesia er også tilholdssted for Rafflesia, som er verdens største blomst, ville orkideer og en utrolig variasjon av krydder og frukttrær. Hvaler migrerer årlig fra Sørpolen til disse farvannene, og det er også hundrevis av interessante fiske- og korallarter å beundre. 

Når det gjelder overnattingsmuligheter, tilbys det hoteller uten sidestykke i Indonesia. Mange av hotellene er luksuriøse og unike og er i tillegg blitt anerkjent som blant de beste hotellene i verden. Fortvil ikke, det finnes også koselige bungalows og boutique hoteller som setter personlig preg på oppholdet. For ren avslapning kan SPA anbefales for å lade opp både kropp, sjel og sinn.