Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Thailand
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  11 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 20.950,-
Program
Våre rundreiser


Ønsker dere både kultur- og solferie? Denne rundreisen gir dere begge deler! Opplev de gamle kongedømmene i Bangkok, Sukhothai og Ayuthaya før dere får slappe av på den herlige øya Koh Chang.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.
 
 
Dag 1: Ankomst Bangkok
Velkommen til Thailand og Bangkok! Dere blir møtt på flyplassen ved ankomst av vår representant og blir transportert til hotellet. Innsjekk og resten av dagen til egen disposisjon.
 
Overnatting i Bangkok.
 
 
Dag 2: Bangkok (F/L)
Etter frokost vil dere få se høydepunktene i Bangkok som blant annet Wat Trimmit, også kjent som the Golden Buddha,  Wat Pho, det største og eldste tempelet i Bangkok, og høydepunktet for de fleste:  the Grand Palace.  Palasset ble bygget av kong Rama i 1782 og var maktsenter i mer enn 150 år, i dag er det Bangkoks mest kjente landemerke.
 
Lunsj vil bli servert på en liten thai-restaurant nær elva. Deretter vil dere få en omvisning på den vakre elva Chao Phraya, og gjennom kanalene Klongs of Thonburi. Her vil dere drive forbi templer og hus som ligger ved elvebredden, disse vannveiene har derfor fått navnet ”Østens Venezia”. Dere vil også få se Wat Arun, et vakkert og storslått tempel dekortert med keramikk.

Overnatting i Bangkok.
 
 
Dag 3: Bangkok / Phitsanuloke / Sukhothai (F/M)
Etter frokost på hotellet sjekker dere ut og blir kjørt til togstasjonen for å ta tog videre til Phitsanuloke. Dere ankommer rundt 13.00 og vil bli møtt av vår representant som vil transportere  dere videre til Sukhothai. Senere på kvelden vil dere få se kongedømmet i Sukhothai som står på verdensarvlisten. Her vil dere også få nyte middag i solnedgangen.
 
Overnatting i Sukhothai.
 
 
Dag 4: Sukhothai (F/L/M)
Sukhothai var det første selvstendige thailandske kongedømmet og har også fått æren for å ha utviklet det thailandske skriftspråket. Disse fantastiske templene og monumentene har blitt restaurert i Sukhothai Historical Park hvor dere vil få en omvisning. Dere fortsetter så til Sri Satchanalai-Chaliang Historical Park en av Sukhothais mindre byer som var viktig for å holde på makten i området. Dere reiser så videre til Ban Phu Nok Elephant Conservation Camp, som er helt unik i Thailand. Dere får se hvordan elefantene og Ban Phu Nok-folket lever sammen. Sammen vil dere gå en tur gjennom jungel, rismarker, fruktgårder og templer hvor dere kan observere den tradisjonelle livsstilen.
 
Overnatting i Sukhothai.
 
 
Dag 5: Sukhothai / Ayuthaya (F)
Dagen stilles til fri disposisjon før dere transporteres til togstasjonen for tog til Ayuthaya, et annet historisk kongedømme. Dere blir møtt på togstasjonen ved ankomst og blir transportert videre til hotellet for innsjekk.   
 
Overnatting i Sukhothai.
 
 
Dag 6: Ayuthaya / Trat / Koh Chang (F/L)
Et besøk til de gamle ruinene vil bli arrangert tidlig om morgenen. Ayuthaya var hovedstaden i det gamle Siam, kjent for sine imponerende palasser og storslagne templer. Høydepunkter er  Wat Yai Chai Mongkol, Wat Phra Sri Sanpetch, Wat Phra Nan Choeng og Bang Pa-In. Dere vil så reise til byen Trat hvor dere vil gå om bord på en båt som vil ta dere med til den tropiske øya Koh Chang. Innsjekk og resten av dagene til fri disposisjon.
 
Overnatting i Koh Chang.
 
 
Dag 7-10: Koh Chang (F)
Dagene til fri disposisjon.

Overnatting i Koh Chang.

 
Dag 11: Koh Chang / Hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før dere blir transportert til fastlandet med båt og videre med bil til Bangkok flyplass.

 

Pakkepris:
fra kr 20 950,- per person.

 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 

 • Fly Oslo – Bangkok t/r inkludert alle avgifter.
 •  Overnatting, som spesifisert i programmet.
 •  Utflukter og engelsktalende guide og sjåfør, som spesifisert i programmet.
 •  Privat transport, som spesifisert i programmet.
 •  Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre utflukter, reisemål, romkategorier og hoteller.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.

 
 

Utvalgte hoteller:
 • Bangkok:  Rembrandt Hotel, Superior Room
 • Sukhothai: Sukhothai Treasure, Superior Room
 • Ayuthaya: Kameo Classic Ayuthaya, Deluxe Room
 • Koh Chang: Centara Koh Chang Tropicana Resort, Superior Room

 

Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!