Fargerike India - 14 dager/13 netter (IN02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  India
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 18.490,-
Program
Våre rundreiser


Eastern Travel & Tours tilbyr en meget spennende tur til fargerike India hvor du får opplevd India på sitt beste. Begynn rundturen i Delhi og avslutt i avslappende Kovalam.


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag. 


Dag 1: Ankomst Delhi 
Dere blir møtt av vår representant ved ankomst Delhi. Transport til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Delhi. 


Dag 2: Delhi (F)
Heldagstur i ’New Delhi’ og ’Old Delhi’. Turen til New Delhi inkluderer besøk til severdigheter som ’Humayun’s Tomb’ fra 1586 og ’Safdarjung’s Tomb’ fra 1753. Videre besøkes den 72 meter høye Qutab Minar. Jernpilaren har ”overlevd” i over 1500 år. Avslutt turen ved å kjøre gjennom ambassadestrøket og parlamentet. Old Delhi er en gammel festningsby. Her vil du kjøre forbi Red Fort, det mest overdådige palasset og fortet fra Mughal-riket. Senere tar du turen videre til ’Raj Ghat’, minnestedet til Mahatma Gandhi, og til den største moskeen i India; Jama Masjid. Du avslutter rundturen i Old Delhi ved å ta turen til det livlige og fargerike markedet, Chandni Chowk. 

Overnatting i Delhi. 


Dag 3: Delhi til Agra (F)
Frokost på hotelllet og deretter transport til Agra (ca. 205 kilometer). Sjekk inn på hotellet, og bruk resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Agra. 


Dag 4: Agra (F)
Det mest berømte Mogul-monumentet, Taj Mahal, ble bygd av herskeren Shah Jahan til minne om sin kone Mumtaz Mahal, ”kvinnen av Taj”. Taj Mahal blir beskrevet som det mest eksklusive byggverket som har blitt bygd for kjærlighet. Shah Jahan ble hjerteknust da Mumtaz døde under fødselen av hennes 14. barn etter 17 års ekteskap .NB! Taj Mahal er stengt på fredager. Besøk deretter Red Fort som ligger i hjertet av byen, og som ble bygd fra 1563 til 1573.

Overnatting i Agra.


Dag 5: Agra til Jaipur (F)
Frokost og deretter transport til Jaipur (ca. 186 kilometer). Ved ankomst besøker dere Fatehpur Sikri for å se på spennende byggverk fra det 16. århundre. 

Overnatting i Jaipur. 


Dag 6: Jaipur (F)
Etter frokost besøkes Amber Fort. Ved foten av fjellet vil dere få anledning til sitte på en elefant som kommer til å frakte dere opp gjennom hovedporten. Amber Fort ble bygd ferdig tidlig i det 18. århundre. Det tok over 100 år å bygge dette imponerende fortet. Amber Fort tilbyr et fascinerende innblikk inn i livsstilen til de tidligere mogulfamiliene.Ettermiddagen tilbringes i ”Pink City”. Utflukten inkluderer et besøk til City Palace, som tilhørerer Maharajaen. Mange antikviteter tilhørende den regjerende familien finner du her. Dagen avsluttes i Jantar Mantar, som er det største steinobservatoriet i verden. Nyt en liten tur gjennom det fargerike markedet før dere returnerer til hotellet.

Overnatting i Jaipur. 


Dag 7: Jaipur / Cochin (F)
Etter frokost vil dere bli transportert til flyplassen for fly til Cochin. Dere møtes av vår representant ved ankomst Cochin. Videre transport til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Cochin. 


Dag 8: Cochin (F)
Frokost og deretter morgenutflukt i Cochin. Cochin er en av Indias mest fascinerende byer beliggende langs Sør-Indias kyst. Det er en by med spor av kristendom, islam, hindusime og jødiske tradisjoner. Gamlebyen rundt Fort Cochin er den mest merkverdige. Denne delen av byen er over 1 000 år gammel, og reflekterer en kulturell bakgrunn fra Portugal, Nederland og England. Videre besøkes Dutch Palace som er et imponerende fort med elegante bygninger og interessante samlinger. Det mest unike med Cochin er det isolerte jødiske samfunnet, som er datert helt tilbake til 52 år e. Kr. De er selvstendige og har også sin egen synagoge. På kvelden vil dere oppleve en ’Kathakali Dance Drama’, som vil gjengi episke historier fra den indiske kulturen. De stiliserte bevegelsene, sminken og kostymene vil gi en følelse av pomp og prakt.

Overnatting i Cochin.


Dag 9: Cochin / Alleppey (F/L/M)
Frokost på hotellet. Utsjekk og transport til husbåten, også kjent som Kettuvallam. Gjør dere klare for en uforglemmelig tur på overnattingcruise i Keralas vakre kanaler. Båten vil cruise til solnedgangen før båten ankrer for natten. Husbåtene har et unikt design med bruk av lokale materialer som bambusstenger, kokosfibertau og bambusmatter. Husbåtene ble tidligere brukt til å frakte ris. Vannkalene i Kerala spiller en viktig rolle i delstatens økonomi og knytter de avsidesliggende landsbyene og øyene med fastlandet. Båten har blant annet en privat balkong med komfortable stoler. Rommene er godt utstyrt med eget bad og air-condition. I tillegg har båten et fullt utstyrt kjøkken og en personlig og erfaren kokk til å forberede delige sjømattsretter. Dette er deres sjanse til å plukke opp noen fantastiske matoppskrifter!


Dette er inkludert i cruiset:
• Lunsj, kveldste med snacks samt middag serveres ombord.
• Besøk en lokal landsby for å få et inntrykk av hverdagslivet til de lokale.
• Besøk en lokal kokosfiberfabrikk, som er en industriell enhet ment for kvinner. Dere får her se den varierte og detaljerte prosessen involvert i kokosfiberproduksjonen i tillegg den sosiale delen som binder kvinnene sammen for å økt bevisstgjøring.
• Mulig å fiske utover dagen.

Overnatting ombord i husbåten.


Dag 10: Alleppey / Varkala (F)
Frokost, gå i land og deretter transport til Varkala. Innsjekk ved ankomst. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Varkala.


Dag 11 - 13: Varkala (F)
Frokost serveres hver dag. Dagene til fri disposisjon for sol og bad.

Overnatting i Varkala. 


Dag 14: Varkala / Hjemreise
Frokost og transport fra hotellet til flyplassen for avreise til Norge.

 

Pakkepris:
fra kr 18 490,- per person.


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:  
 • Fly Oslo – Delhi / Jaipur - Cochin / retur fra Trivandrum  inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting (13 netter) som spesifisert i programmet. Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og utflukter som spesifisert i programmet.
 • Privat transport med a/c, som spesifisert i programmet.

Pakkeprisen inkluderer ikke:
Utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol og flyplasskatter, tips til guide etc.


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre hoteller, reisemål og utflukter.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes. 
 • Rabatt ved 4 reisende eller flere kan tilbys.   

Utvalgte hoteller:
 • Delhi: Hilton Garden Inn Baani Square, Standard Room.
 • Agra: Clarks Shiraz, Standard Room.
 • Jaipur: Lemon Tree Premier, Standard Room.
 • Cochin: Radisson Blu, Standard Room
 • Alleppey: Husbåt. 
 • Varkala: Palm Tree Heritage, Standard Room


NB! Dersom hotellene som er nevnt overfor ikke er tilgjengelige, vil hoteller av tilsvarende standard bli brukt. 

Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!