En unik reise gjennom det ekte Myanmar - 13 dager/12 netter (BR05)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Burma (Myanmar)
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 29.950,-
Program
Våre rundreiser


Vær blant de første til å få et innblikk i Myanmars rike historie og kultur på denne rundreisen som tar dere på fjellvandring til avsidesliggende landsbyer hvor få reisende har vært før. Turen inkluderer også kulturskattene i Bagan og Mrauk U, samt spennende markeder og pagodaer i Yangon.

(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Yangon
Velkommen til Yangon og Myanmar! Ved ankomst på flyplassen vil dere bli møtt av vår representant som vil kjøre dere til hotellet for innsjekk. På kvelden vil dere få en liten rundtur i byen, blant annet til Shwedagon pagodaen som er vakkert opplyst. Dere vil også få oppleve nattmarkedet og prøve lokal snacks og drikke.
 
Overnatting i Yangon.
 
The Loft Hotel
Dette boutique hotellet ligger i hjertet av Yangon blant bygninger fra kolonitiden, og har 32 smakfulle rom. Hver morgen blir man møtt av et fargerikt blomstermarked som holder til på gaten hotellet ligger i, det er også nære til andre attraksjoner i byen som Sula Pagoda og Shwedagon pagoda.
 
 
Dag 2: Yangon (F/L)
I dag blir dere med på en utflukt i byen som både tar for seg de mest kjente landemerkene som Sule Pagoda, Yangon River og markedene i sentrum, men også de mer bortgjemte markedene som sjelden besøkes av  andre reisende. Etter lunsj vil dere ta bytoget, bygget av engelskmennene under kolonitiden, til Bogyoke Aung San markedet. Toget går i en sirkel rundt byen og siden det er det billigste transportmiddelet blir det brukt av mange. Dette er en fin måte å møte lokale på og oppleve dagliglivet i byen. Etter besøket på markedet stilles resten av dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Yangon.
  
 
Dag 3: Yangon (F)
Dagen til fri disposisjon.
 
Overnatting i Yangon.
 
 
Dag 4: Yangon / Bagan (F/L)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen og flyr til Bagan. Ved ankomst vil dere bli møtt av vår lokale representant og tar turen videre for å utforske Bagans karakteristiske templer.  Lunsj vil bli servert på en lokal restaurant, før hest og kjerre vil kjøre dere til Pyathagyi Pagoda hvor dere vil nyte en flott solnedgang.

Overnatting i Bagan.

Areindmar Hotel
Areindmar ligger plassert mellom New Bagans templer sør for den gamle hovedstaden. Hotellet har 50 rom og en stor hage i midten som gir gjestene følelsen av å returnere til en sval, grønn oase etter å utforsket områdets historiske bygninger. Rommene er store og kombinerer moderne med tradisjonelt design blant annet med lokal kunst og utsmykninger.
 
 
Dag 5: Bagan (F)
I dag vil dere få mulighet til å utforske mer av Bagan og dets utrolige templer, og det med sykkel. Dette er en flott opplevelse som gjør at dere får sett mye og kan stoppe når som helst for å se nærmere på den fantastiske arkitekturen.   
 
Overnatting i Bagan.

 
Dag 6: Bagan / Kanpetlet / Mt. Victoria National Park (L/D)
De neste dagene pakker dere en mindre ryggsekk og får resten av bagasjen sendt i forveien til Mrauk U siden dere setter kursen mot Mt. Victoria National Park.
 
Etter lunsj begynner stigningen opp i fjellene og ved ankomst i Kanpetlet vil det bli mulighet for et par timers fjellvandring til toppen av fjellet (3 000 meter over havet), samt besøke det lokale markedet.
 
Overnatting i Kanpetlet på lokalt hotell med enkel standard. 
 
 
Dag 7: Kanpetlet / Matupi (F/L/M)
Dere fortsetter reisen innover til Chin State gjennom naturskjønne områder. Ved ankomst i Matupi besøker dere ”7 steps waterfall” hvor dere kan ta dere en dukkert om ønskelig. Deretter reiser dere til Matupi hvor resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting  i Matupi på pensjonat.
 

Dag 8: Matupi / Amsway / Ma Du (F/L/M)
Tidlig frokost inntas på det lokale markedet før dere blir skysset med motorsykkel opp til Amsway landsbyen. Herfra vil dere vandre til Ma Du landsbyen, en strekning på ca. 2,2 mil. Turen gir dere flott utsikt over dalen og fjellene og tar dere også gjennom jungel og risplantasjer. En enkel lunsj nytes i en av landsbyene på veien, før dere når Ma Du hvor dere overnatter i et lokalt hjem. En enkel middag blir forberedet av guiden. Matter, tepper og myggnett vil være tilgjengelig.
 
Overnatting i Ma Du.
 
 
Dag 9: Ma Du / Law Thu (F/L/M)
Dere starter tidlig og vandrer til Thein Khaung landsbyen,  ca. 3 mil. I denne tradisjonelle og vakre Chin-landsbyen vil dere blant annet vil se noen av kvinnene med tradisjonelle ansiktstattoveringer. Dette er en gammel tradisjon som skulle beskytte dem mot å bli tatt fra familiene av kongene i Bagan.  Her spiser dere lunsj før dere fortsetter de siste 9 kilometerne til Law Thu, hvor dere overnatter i et lokalt hjem. En enkel middag blir forberedet av guiden. Matter, tepper og myggnett vil være tilgjengelig.
 
Overnatting i Law Thu.
 
 
Dag 10: Law Thu / Kone Chaung (F/L/M)
Etappen i dag vil gå 7 kilometer nedover til Lay Myo River hvor dere vil ta båt til Rakhine State (varighet ca. 8 timer). På veien stopper dere for lunsj før dere til slutt ankommer Chin-landsbyen Kone Chaung. Dere overnatter i et lokalt hjem og en enkel middag blir forberedet av guiden. Matter, tepper og myggnett vil være tilgjengelig.  
 
Overnatting i Kone Chaung.
 
 
Dag 11: Kone Chaung / Mrauk U (F)
I dag fortsetter ferden med båt i et par timer før dere ankommer havna nær Mrauk U hvor en tuk-tuk vil ta dere med resten av veien til de historiske templene i Mrauk U. Ettermiddagen vil gå med til å besøke disse kulturskattene.
 
Overnatting i Mrauk U.

Shwethazin Hotel
Thazin Hotel Mrauk U er et hotell med vakker beliggenhet og mye sjarm. Her bor man i små bungalows med flotte, tradisjonelle utsmykninger og detaljer, men enkelt innredet.
 
 
Dag 12: Mrauk U (F)
Dagen vil gå med til å utforske templene og byen sammen med guiden deres. Hvis dere ønsker er sykkel et fint og behagelig alternativ. Bil og guide vil stå til deres disposisjon hele dagen, samt en ekspert til å guide dere på de arkeologiske områdene.
 
Overnatting i Mrauk U.
 
 
Dag 13: Mrauk U / Yangon / hjemreise (F)
Etter frokost tar dere en 4-timers båttur over Kaladan River med en flott utsikt til naturen i området. Dere vil ankomme Sittwe hvor en dere blir hentet på havna og kjørt til flyplassen for hjemreise via Yangon.

 
Pakkepris: 
Fra kr 29 950,- per person. 
 
Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly, Oslo – Yangon t/r inkludert alle avgifter.
 • Innenriksfly, Yangon – Bagan og Sittwe – Yangon som spesifisert i programmet inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting inkludert frokost som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet.
   

Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Hotell(er) av lik standard tilbys dersom hotellalternativet i reiseforslaget ikke er tilgjengelig.
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre utflukter, reisemål, romkategorier og hoteller.
 • Prisen gjelder ved minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Rabatt kan tilbys dersom dere er 3 personer eller flere som reiser sammen.
 • Internasjonal avreiseskatt på USD10 per person må betales ved avreise fra Myanmar.
 • Endringer i reiseruten vil tilkomme i perioden juli-august grunnet høy vannstand i Lay Myo River.
 • Det er mulig å søke visum elektronisk til Myanmar fra og med 1. september, 2014. Det kan søkes elektronisk ved å klikke her.
 

Utvalgte hoteller:
 • Yangon: The Loft Hotel, Superior Room
 • Bagan: Areindmar Hotel, Deluxe Room
 • Mrauk U: Shwethazin Hotel, Deluxe Room


Viktig informasjon
Dette er en opplevelsesreise som ikke tilbyr komfort. De reisende vil ikke ha tilgang til elektrisitet, telefondekning eller medisinske fasiliteter på store deler av turen. På grunn av reisens karakter må det beregnes at ankomst i Mrauk U kan bli senere enn antatt. Overnatting er helt enkel med kun en tynn bambusmatte på tregulv, i tillegg kan det være dårlig eller ingen tilgang til toalett og dusj. De reisende aksepterer at turen gjennomføres på egen risiko og at Eastern Travel & Tours ikke kan holdes ansvarlig for endringer i reiseruten. Deltagere bør ha god helse og være vant til å gå.  


Ta kontakt for mer informasjon!


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!