En kulturell reise i India, Bhutan og Nepal (IN04)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  India
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 32.890,-
Program
Våre rundreiserOpplev Himalaya-regionen på denne 13-dagers rundreisen som inkluderer Nord-India, Nepal og Bhutan!


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.

 
Dag 1: Ankomst Delhi (F)
Dere ankommer Delhi og India og vil bli møtt på flyplassen og kjørt til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Delhi.

 
Dag 2: Delhi (F)
Heldagstur i ’New Delhi’ og ’Old Delhi’. Turen til New Delhi inkluderer besøk til severdigheter som ’Humayun’s Tomb’ fra 1586 og ’Safdarjung’s Tomb’ fra 1753. Videre besøkes den 72 meter høye Qutab Minar. Jernpilaren har ”overlevd” i over 1500 år. Avslutt turen ved å kjøre gjennom ambassadestrøket og parlamentet. Old Delhi er en gammel festningsby. Her vil du kjøre forbi Red Fort, det mest overdådige palasset og fortet fra Mughal-riket. Senere tar du turen videre til ’Raj Ghat’, minnestedet til Mahatma Gandhi, og til den største moskeen i India; Jama Masjid. Du avslutter rundturen i Old Delhi ved å ta turen til det livlige og fargerike markedet, Chandni Chowk. 

Overnatting i Delhi.  
 
 
Dag 3: Dehli / Bagdogra / Darjeeling (F/M)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen hvor dere tar fly til Bagdogra. Her vil dere bli møtt ved ankomst og starte ferden til Darjeeling via Siliguri (ca. 93 km / 3 timer). Darjeeling er verdenskjent for sine grønne tehager omringet av snødekte fjelltopper. Ved ankomst sjekker dere inn på hotellet og har resten av kvelden til egen disposisjon.

Overnatting i Darjeeling.
 
 
Dag 4: Darjeeling (F/M)
Etter frokost får dere besøke Tukvar Tea Estate, en teplantasje som startet opp allerede i 1852. Området er varmt og vakkert med små bekker og mangfoldig flora.På ettermiddagen vil dere få muligheten å ta en tur på den historiske Darjeeling Himalayan Railway fra Darjeeling til Ghoom og tilbake igjen. Togturen går gjennom et spektakulært landskap med 100 år gamle lokomotiver som vil gi dere en unik opplevelse av fortiden. I Ghoom får dere besøke et kloster, det eldste i området, før dere returnerer tilbake til hotellet.

Overnatting i Darjeeling.
 
 
Dag 5: Darjeeling / Siliguri (F)
I dag starter dagen tidlig med en tur til Tiger Hill. Her vil dere få se en vakker soloppgang over Himalyafjellene- et majestetisk syn! Deretter frokost før besøker Himalayan Mountaineering Institute som ble startet for å kunne gi opplæring i fjellklatring og ekstremsport. Videre til Padmaja Naidu Himalayan Zoological Park som har dyr som snøleopard, tibetansk ulv, tibetansk yak, asiatisk svartbjørn og mange ulike fuglearter  (stengt torsdager). Etter dette vil dere få muligheten til å besøke et tibetansk flyktningsenter (stengt søndager) hvor man kan lære om deres tradisjoner og håndtverk. Turen går så videre til Siliguri på ettermiddagen hvor dere sjekker inn på hotellet for natten.

Overnatting i Siliguri.
 
 
Dag 6: Siliguri / Bagdogra / Paro / Thimphu (F/L/M)
Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen i Bagdogra for å fly videre til Bhutan. Selve flyturen til Bhutan er en unik opplevelse, da det på en dag med klarvær vil være mulighet for å få en fantastisk utsikt til den langstrakte Himalaya-fjellkjeden. Ved ankomst i Paro blir dere tatt i mot og kjørt til hovedstaden Thimphu hvor dere sjekker inn på hotellet. På kvelden blir dere med på en spasertur i byen og markedsplassen.

Overnatting i Thimphu.
 
 
Dag 7: Thimphu  (F/L/M)
I dag blir dere med på en byutflukt i Thimphu. Høydepunktene inkluderer blant annet nasjonalbiblioteket, Memorial Chorten, kulturarvmuseumet, Trashichhoedzong hvor regjeringen holder til, samt Buddha Point som gir deg god utsikt over byen.  

Overnatting i Thimphu.
 
 
Dag 8: Thimphu / Punakha (F/L/M)
Etter frokost kjører dere mot den gamle hovedstaden i landet, kalt Punakha. Turen tar cirka 3 timer, men dere vil stoppe underveis, blant annet ved Dochu La passet hvor dere kan nyte en nydelig panoramautsikt over Himalayafjellene. På ettermiddagen besøker dere det nydelige byggverket Punakha Dzong, som ligger idyllisk til mellom de to elvene Po Chu og Mo Chu. Deretter et besøk til Chimi Lhakhang, også kjent som fertilitetstempelet bygget av “the Divine Madman”.       
 
Overnatting i Punakha.
 
 
Dag 9: Punakha / Paro (F/L/M)
Etter frokost kjører dere videre til Paro  (ca. 125 km / 4 timer) gjennom elvedalene Wang Chhu og Paro Chhu. Resten av dagen til egen disposisjon.

Overnatting i Paro.
 
 
Dag 10: Paro / Tiger’s Nest (F/L/M)
I dag får dere besøke det sagnomsuste Tiger’s Nest, også kjent som Taktshang-klosteret, som klamrende til fjellsiden har blitt et ikon for Bhutan. Det er et av de helligste klostrene i landet og får besøk av pilgrimer fra nabolandene såvel som turister. Turen opp til klosteret tar ca. 5 timer og lunsj blir servert på en cafe beliggende halvveis på veien opp. Sightseeing i Paro på ettermiddagen tilbys hvis ønskelig.  

Overnatting i Paro.
 
 
Dag 11: Paro / Kathmandu (F)
I dag går turen videre til Nepal og Kathmandu. Dere blir transportert til flypalssen i Paro og videre fly til Kathmandu. På flyplassen i Kathmandu  blir dere møtt av vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk.På ettermiddagen blir med på en utflukt til Durbar Square, som er knyttet til et av de gamle palassene i byen. Plassen er omringet av gamle bygninger, templer og fontener og er på UNESCOs verdensarvliste.

Overnatting i Kathmandu.
 
 
Dag 12: Kathmandu (F)
I dag går turen først til Budhanilkantha tempelet i Kathmandu-dalen, et mystisk tempel som er dedikert til guden Vishnu. Dere fortsetter så ut til Swayambhunath stupaen som ligger på en høyde i den vestlige delen av dalen. Stupaen er et av de helligste, buddhistiske stedene i Nepal, og tilbyr en fantastisk utsikt over byen, og er også kjent som ”apetempelet”. Etter dette vil dere få muligheten til å besøke Boudhanat stupaen, et av de eldste og største buddhistiske monumentene i Nepal, samt Pashupatinath tempelet som ligger ved den hellige Bagmati elva.  

Overnatting i Kathmandu
 
 
Dag 13: Kathmandu / hjemreise (F)
Frokost på flyplassen før dere blir kjørt til flyplassen for hjemreise.

 
Pakkepris:
Fra kr 32 890,- per person. 

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende: 
 
 • Fly Oslo – Delhi / Delhi – Bagdogra / Bagdogra – Paro / Paro – Kathmandu / Kathmandu - Oslo  inkludert alle skatter og avgifter. 
 • Overnatting  som spesifisert i programmet. 
 • Utflukter og engelsktalende guide som spesifisert i programmet. 
 • Transport som spesifisert i programmet. 
 • Inngangspenger og måltider som spesifisert i programmet. 
 • Visum Bhutan.


Rundreisen inkluderer ikke: 
Personlige utgifter som visum forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc. 


Merknader: 
 • Rundreisen kan endres med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller og utflukter. 
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Visum til Bhutan er inkludert i pakkeprisen og visum til Nepal fås ved ankomst på flyplassen (25USD medbringes kontant). Til India må det søkes om visum på forhånd.
 
 
Utvalgte hoteller:
 • Delhi: Radisson Blu Dwarka
 • Darjeeling: Mayfair Resort
 • Siliguri: Royal Sarovar Portico
 • Thimphu: Jomolhari
 • Punakha: Mari Phunsum
 • Paro: Hotel Olathang
 • Kathmandu: Shangri-La
 

Hoteller av tilsvarende standard tilbys dersom nevnte ikke er ledig.
 

Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!