Eksotiske Vietnam og Kambodsja - 14 dager/13 netter (VN02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Vietnam
 • Gyldig fra
  01-01-2022
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  14 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 23.890,-
Program
Våre rundreiser


Eastern Travel & Tours tilbyr en meget spennende tur til eksotiske Vietnam og Kambodsja. Dere får opplevd det beste Vietnam har å tilby, i tillegg til berømte Angkor Wat i Kambodsja. En uforglemmelig tur som definitivt ikke vil gå i glemmeboken!


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag. 


Dag 1: Ankomst Hanoi (M)
Dere møtes av vår guide på flyplassen ved ankomst Hanoi. Privat transport til hotellet. Litt tid på egen hånd før dere blir med for å se på et vanndukketeater på kvelden hvor middag er inkludert.
 
Overnatting i Hanoi.


Dag 2: Hanoi (F/L)
Halvdagsutflukt i Hanoi. Besøk blant annet Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, Litteraturtempelet og Ngoc Son-tempelet. Nyt også en rickshaw tur i hovedstaden og tilbring tid i "Old Quarter".

Overnatting i Hanoi.


Dag 3: Hanoi / Halong Bay (F/L/M)
Tidlig frokost på hotellet. Transport med bil til berømte Halong Bay som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Ved ankomst, gå ombord en båt for et 5-timers cruise gjennom mystiske Halong Bay, og opplev en av de mest vidunderlige stedene i Vietnam. Besøk ulike øyer og grotter, og nyt omgivelsene rundt. Fersk sjømat vil bli servert ved lunsjtider. Nyt solnedgangen med en fersk middag ved siden av. 

Overnatting i Halong Bay: ombord i båten.


Dag 4: Halong Bay / Hanoi / Hue (F)
Våkn opp til fersk espresso, kjent i Vietnam som ”Trung Nguyen”. Ta turen innom den nylig oppdagede ”Surprise Grotto”. Deretter videre til neste øy og spektakulære Bo Nau Cave.  Besøk deretter Baitulong Bay før brunsj nytes ombord. Utsjekk hotell midt på dagen og transport tilbake til Hanoi for videre fly til Hue. Dere blir møtt av vår representant ved ankomst og transportert til hotellet ved innsjekk.

Overnatting i Hue.


Dag 5: Hue / Da Nang / Hoi An (F/L)
Etter frokost blir dere med på en cyclo-tur i Hue hvor dere først besøker Tinh Tam Lake, en av de flotteste stedene i Hue. Senere tas turen til Hue Citadel som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Bli med på en vandring i denne historiske og kongelige byen. Videre besøkes Thien Mu Pagoda og Minh Mangs grav.

Midt på dagen får dere mulighet til å slappe av i en av hagehusene hvor det tilbys tradisjonell vietnamesisk gjestfrihet. Huset er omgitt av sjarmerende hager, komplett med lotusdammer og paviljonger. Nyt en god lunsj her før turen tas videre til en av de nærliggende landsbyen som produserer typiske vietnamesiske hatter, non la.

Senere transporteres dere til Hoi An hvor det underveis stoppes ved Lang Co Beach, Hai Van Pass og Marble Mountain. Ankomst Hoi An, og innsjekk.

Overnatting i Hoi An.


Dag 6: Hoi An (F/L)
Bli med på sykkel til landsbyen Tra Que etter frokost for å se hvordan beboerne dyrker og forbereder friske og ferske grønnsaker. Et kokkekurs vil også arrangeres hvor dere vil få anledningen til å lage ulike vietnamesiske retter.

Transport tilbake med bil eller sykkel tidlig på ettermiddagen hvor dere blir med på en utflukt i elvebyen Hoi An, som var en viktig handelsby i det 16. århundre. Nyt en tur i byen til fots hvor dere blant annet tar turen innom den japanske broen, Phuc Kien Pagoda, Phung Old Merchant House, Hoi og Quang Dong Assembly Hall. Besøk også Hoi An markedet, og ta en båttur langs Thu Bon elven. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An.


Dag 7: Hoi An (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An.


Dag 8: Hoi An / Da Nang / Ho Chi Minh (F)
Frokost, og dagen til fri disposisjon fram til avreise til Ho Chi Minh. Transport til flyplassen i Da Nang. Dere blir møtt på flyplassen i Ho Chi Minh for videre transport til hotellet. Innsjekk og resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Ho Chi Minh.


Dag 9: Ho Chi Minh og Cu Chi (F/L)
Tidlig frokost på hotellet. Opplev pulserende Ho Chi Minh; nyt en tur i berømte Dong Khoi Street, og opplev blant annet Independent Palace, operahuset og Notre Dame-katedralen (som ble bygd i det 19. århundre). På ettermiddagen drar dere til Hoc Mon-distriktet for å besøke Cu Chi-tunnelene. Disse ble brukt fra og med 1948 for å kjempe mot franskmennene. Dere returnerer tilbake til hotellet sent på ettermiddagen. 

Overnatting i Ho Chi Minh. 


Dag 10: Mekong Delta (F/L)
07:30: Avreise fra Ho Chi Minh til Cai Be (ca. 2 timer).
09:30: Ankomst Cai Be og innsjekk Mekong Queen. 
09:45: Bli med på en utflukt til det flytende markedet i Cai Be. 
10:00: Besøk en autentisk kirke og noen ulike håndverksfabrikker
11:00: Cruise videre langs Mekong Delta. 
11:15: Bli med til en lokal landsby for å spise lunsj.
11:45: Lunsj. 
13:30: Gå ombord en sampan-båt for å ta turen tilbake til hovedbåten. 
13:45: Cruise videre mot Vinh Long. 
14:15: Besøk en lokal frukthage som stelles av Mr. Tam Ho.
14:50 Videre cruise.
15:00: Det stoppes underveis for å besøke en lokal mursteinsfabrikk.
15:20. Cruise videre til Vinh Long havna.
15:30. Utsjekk. Dere møtes av vår guide som vil transportere dere tilbake til Ho Chi Minh.

Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Ho Chi Minh.


Dag 11: Ho Chi Minh / Siem Reap (F/M)
Frokost på hotellet og dagen til disposisjon før avreise til Siem Reap. Ved Ankomst Siem Reap flyplass blir dere møtt av vår representant og transportert til hotellet. På kvelden nyter dere middag på Apsara Theater.

Overnatting i Siem Reap.


Dag 12: Siem Reap (F/L)
Besøk Angkor Thom: The South Gate, Bayon med 54 tårn, hvor hvert eneste tårn er skåret med fire ansikter av Boddhisattva. Besøk deretter det nærliggende fjelltempelet, Baphuon, Phimeanakas-tempelet og the Elephants Terrace.

På ettermiddagen besøkes Angkor Wat, et av verdensarvstedene på UNESCOs verdensarvliste. Angkor Wat er dedikert til hinduguden Vishnu. Dette enorme fjelltempelet, bygd av Kong Suryavarman II, anses som et mesterverk av ordentlig Khmer kunst og arkitektur. Nyt deretter solnedgangen fra Phnom Phnom Bakheng Hill, som tilbyr en fantastisk utsikt over Angkor.

Overnatting i Siem Reap.


Dag 13: Siem Reap (F/L)
Frokost på hotellet. Besøk Floating Village, og bli med på en båttur langs Tonle Sap. Senere tas turen til det berømte Bantey Srey-tempelet. Dette lille sandsteintempelet regnes som kronjuvelen innen klassisk khmer knust med sine vakre utsmykninger og utskjæringer. Fortsett til Ta Phrom-klosteret hvor scener fra filmen Tomb Raider ble filmet.

Overnatting i Siem Reap.


Dag 14: Siem Reap / hjemreise (F)
Dagen til fri disposisjon før hjemreise på kvelden.

Pakkepris: 
fra kr 23 890,- per person.

Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 

 • Fly Oslo – Hanoi / Hanoi – Hue / Da Nang – Ho Chi Minh / Ho Chi Minh – Siem Reap / retur fra Siem Reap inkludert alle skatter og avgifter
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport i en privat bil med a/c som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.


Merknader:

 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.
 • Oppgradering av hotell til ’4*’: +1 750,- pr. person.
 • Oppgradering av hotell til ’5*’: + 4 750,- pr. person.
 • Mulig å endre reiserute med andre reisemål, utflukter, hoteller, flere/færre netter etc.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.
 • Familierabatt kan tilbys (minimum 2 voksne og 2 barn)
 • Grupperabatt kan tilbys dersom dere er 6 personer eller flere som reiser.

Utvalgte hoteller:


Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!