Eksotisk rundreise i Mosambik (MO04)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Mosambik
 • Gyldig fra
  01-01-2022
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  13 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 31.540,-
Program
Våre rundreiser


Opplev den uberørte perlen Mosambik på denne 13-dagers rundreisen. Bli forført av den gyldne sanden og det klare vannet på stranden Chidenguele, bo på Tofo strand og besøk det lokale markedet for litt shopping og dra på oppdagelsesreise til øyene Magarugue og Bazaruto for å utforske øyene, prøve fiskelykken eller for å sjekke ut den fantastiske undervannsverdenen ved en dykketur. Dette er en rundreise fylt med sol, bad og avslapping.

Dag 1 – Maputo – Chidenguele
Dere blir møtt og ønsket velkommen på Maputo flyplass før dere blir kjørt til deres hotell, en tur på ca. 4 ½ time. Ved ankomst på Naara Eco-Lodge vil dere sjekke inn og finne dere til rette i deres private luksus telt med egen terasse med utsikt over innsjøen. Denne teltleiren ligger i bushen og er rett ved bredden av innsjøen Nhambavale. Innsjøen ligger som en vakker bakgrunn for hyttene og gir samtidig underholdning i form av svømming, ferskvanns fiske, padling, vindsurfing og kitesurfing. På hytten er det mulighet for å kikke på fugler, gå turer i natur og gjennom landsbyer og trekking med fullmånen i bakgrunn er et must!

Havet ligger ikke så langt unna, kun 2 km fra hyttene finner dere den uberørte stranden Chidenguele. Det finnes et bredt utvalg av fisk og andre arter havdyr som lever i det varme vannet i Mosambik, noen som gjør kysten til et perfekt sted for fisking, snorkling og dykke-safari. Her kan dere enten sole dere ved vannet eller ta del i noen av aktivitetene som tilbys.

Overnatting på Naara Eco-Lodge & Spa


Naara Eco Lodge & Spa
Naara Eco Lodge & Spa er et luksuriøst overnattingssted med 10 deluxe safaritelt som ligger på bredden av Nhambavale Lake i Chidenguele. Lodgen har privat hage, utendørs basseng og lekeplass. De kjæledyrvennlige rommene er utstyrt med klimaanlegg, sittegruppe og eget bad med dusj. Eiendommen har et privat strandområde og bilutleie er tilgjengelig. Dere kan også spille dart, ri på hest, snorkle, fiske og padle i kano.


Dag 2 til 4 – Chidenguele (F)
Frokost på hytten og dagene til fri disposisjon hvor dere kan slappe av eller utforske de vakre omgivelsene. Hvil dere i Infinite-bassenget, prøv ut en vannsport ved sjøen eller på stranden, ta en gåtur ut i naturen eller møt folk fra Inhandime samfunnet, ri på hest eller skjem dere bort på spa.

Overnatting på Naara Eco-Lodge & Spa
 

Dag 5 – Chidenguele – Tofo (F)
Frokost på hytten før avreise til vakre Tofo Beach, en kjøretur på ca. 4 ½ time. Ved ankomst vil dere sjekke inn på Baia Sonambula gjestehus i et rom med havutsikt der dere vil bo de neste 4 nettene. Det sjarmerende pensjonatet ligger på den fantastiske Tofo stranden med ca. 5 minutters gange fra alle aktiviteter og fasiliteter. Den lokale landsbyen er hjem til et lite marked og en rekke restauranter og barer.

Overnatting på Baia Sonambula gjestegiveri, Ocean View Room


Baia Sonambula
Baia Sonambula ligger noen få skritt unna den vakre Tofo stranden, 150 meter fra det sentrale markedet og bare noen få minutters gange fra dykkesentre, barer og restauranter. Baia Sonambula er et lite boutique gjestehus med fem separate rom med egne bad, tre bungalower med havutsikt og to standard rom, alle individuelt innredet. Seaview bungalowene har egen veranda med fantastisk utsikt over havet. Baia Sonambula har en avslappet og intim atmosfære, og dere kan nyte hjemmelaget frokost servert på topp-dekk terrassen med utsikt over hele bukten.
 

Dag 6 til 8 – Tofo (F)
Tofo er en fantastisk åtte kilometer lang strekning med sandstrand som ligger på den sørlige kysten av Mosambik i Det indiske hav. Den har gressletter, sanddyner og sol hele året og tilbyr gode steder å spise og leke.

Dere vil få tre hele dager til å nyte aktiviteter som dykking, snorkling, fisking, kite-surfing, safari for å se knølhval, delfiner og hval hai, båttur, øyhopping, hesteridning, surfing og kajakkpadling. Barra og Tofo er også ansett for å være en av de tre beste dykkestedene i verden. Vannet har en høy bestand av Mantaer.

Overnatting på Baia Sonambula gjestegiveri, Ocean View Room
 

Dag 9 – Tofo – Vilankulos (F/M)
Etter en god frokost vil dere bli kjørt til Vilanculos, en kjøretur på ca. 4 timer. Ved ankomst vil dere sjekke inn på Casa Babi i et rom med havutsikt der dere vil bo de neste 4 nettene. Gjestegiveriet ligger på en av de vakreste og mest livlige strendene i Vilanculos og fra rommet har dere utsikt over øyene i øyriket Bazaruto.

Overnatting på Casa Babi, Ocean View Room
 

Casa Babi
Casa Babi er sentralt beliggende på en av de vakreste og mest livlige strendene i Vilankulos og tilbyr et utendørs basseng, restaurant og et in-house dykkesenter som organiserer dykke- og snorkleturer ut til de nærliggende øyene. Det lille gjestehuset har 4 soverom utstyrt med egen balkong hvor dere kan nyte utsikt over havet og øyene i øygruppen Bazaruto . Alle rommene er utstyrt med eget bad med dusj.


Dag 10 til 12 – Vilankulos (F/M)
Dagen starter med en god frokost, før dere kan velge mellom en av to dagsturer med båt. Den ene turen går til øya Magarugue i en lokal dhow, hvor dere vil snorkle, spise lunsj og utforske øya. Den andre turen tar dere til øya Bazaruto, hvor dere kan nyte den flotte undervannsverden og spise lunsj. Det er også muligheter for dykking, fisking, kite-surfing, hval- og delfinsafari, kanoturer, ridning, padling og surfing.

Overnatting på Casa Babi, Ocean View Room
 

Dag 13 – Hjemreise (F)
Etter frokost og avhengig av når flyet går vil dere kjøre i 15 minutter til Vilankulos flyplass for hjemreise.

Pakkepris:
fra kr 31 540,- per person. 
 
Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:
 
 • Fly Oslo - Maputo / Vilankulos - Oslo t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting på hotell som nevnt i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.
 
 
Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
 • Rundreisen kan endres etter ønske med flere/fære netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.


Norske statsborgere må ha visum for å reise til Mosambik. 30 dagers turistvisum kan kjøpes ved ankomst på flyplassen i Maputo. Husk å sjekke at passet ditt er gyldig minimum 6 måneder før hjemreise dato.


Utvalgte hoteller:
 • Maputo: Naara Eco-Lodge
 • Tofo: Baia Sonambula Gjestegiveri, Ocean View Room
 • Vilankulos: Casa Babi, Ocean View Room


Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!