Eksotisk rundreise i India med Maharajas Express (IN08)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  India
 • Gyldig fra
  01-01-2021
 • Gyldig til
  31-12-2023
 • Varighet
  6 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 46.860,-
Program
Våre rundreiserRuten ”Gems of India” ombord på storslåtte Maharajas Express tar dere med til de mest fascinerende destinasjonene i India – Delhi, Jaipur og Agra. Utforsk dyrelivet på Ranthambore nasjonalpark, se storslåtte severdigheter, dra på lokal sightseeing, shopping og valgfrie spa pauser på utvalgte destinasjoner. Og alt dette mens dere bor på Indias mest luksuriøse tog med elegant innredning, gourmetmat og topp moderne fasiliteter som legger en enestående finesse på denne kongelige togreisen.


Dag 1 - Ankomst Delhi
Velkommen til Delhi og India! Dere blir møtt av vår representant ved ankomst på Delhi Internasjonale flyplass og transportert til hotellet for innsjekk. Formiddagen til fri disposisjon før dere på ettermiddagen blir med på en utflukt i Old Delhi.

Old Delhi er en gammel festningsby. Her vil dere kjøre forbi Red Fort, det mest overdådige palasset og fortet fra Mughal-riket. Senere tar dere turen videre til ’Raj Ghat’, minnestedet til Mahatma Gandhi, og til den største moskeen i India; Jama Masjid. Denne moskeen var den siste arketektoniske utskeielsen av Mughal keiseren Shah Jahan og ble bygget i 1656 ved hjelp av 5000 håndverkere. Moskeen er også kjent som Masjid-I-Jahanuma, som betyr ”moské med imponerende syn på verden”. Dere vil også besøke Gurdwara Bangla Sahib, det mest hellige tempelet for sikher. Rundturen avsluttes i Old Delhi ved å ta turen til det livlige og fargerike markedet, Chandni Chowk.

Overnatting i Delhi, hotell Le Meridien, Deluxe Room.


Dag 2 - Delhi / Maharajas Express / Agra
Frokost og dagen til fri disposisjon. På kvelden blir dere transportert til togstasjonen for å sjekke inn på toget. Live musikk og velkomstdrinker vil bli tilbudt mens dere sjekker inn. Klokken 21:30 serveres middag ombord, før toget starter ferden mot Agra klokken 22:00.
 
Overnatting ombord på toget. 
 

Dag 3 - Agra / Sawai Madhopur
Dere ankommer Agra tidlig på morgenen og besøker Taj Mahal. Det mest berømte Mogul-monumentet og et av de syv underverkene av verden, Taj Mahal, ble bygd av herskeren Shah Jahan til minne om sin kone Mumtaz Mahal, ”kvinnen av Taj”. Taj Mahal blir beskrevet som det mest eksklusive byggverket som har blitt bygget av kjærlighet. Shah Jahan ble hjerteknust da Mumtaz døde under fødselen av hennes 14. barn etter 17 års ekteskap.

Senere nytes en flott champagnefrokost på Taj Khema med flott usikt over Taj Mahal. Etter frokost stilles formiddagen til fri disposisjon (dere kan besøke Itmad-ud-Daulah, Fatehpur Sikri eller det lokale markedet – (dette ordnes direkte med guiden)

Lunsj nytes ombord på toget før dere besøker Agra, nyter spabehandling, besøk det lokale markedet, Fatehpur Sikri eller tar turen for å se på forestillingen Mohabbat The Taj (dette ordnes direkte med guiden). Middag nytes ombord på toget før turen tas videre til Sawai Madhopur (Ranthambore).

Overnatting ombord på toget.


Dag 4 - Sawai Madhopur / Jaipur / Delhi
Dere ankommer Sawai Madhopur tidlig på morgenen og blir med på en safari i Rantahmbore National Park. Ranthambore ble erklært en nasjonalpark I 1973. Parken er kjent for sin åpne observasjon av tigre, sambar, aksishjort, nilgai-antilope, indisk gasell, villsvin, leppebjørn, hyener, sjakaler og leoparder. Etter safarituren nytes frokost ombord mens toget kjører videre til Jaipur.
 
Dere ankommer Jaipur og spiser lunsj før dere blir med på en utflukt i byen. Jaipur er hovedstaden og den største byen i delstaten Rajasthan og ble  bygget av Maharaja Sawai Jai Singh II, herskeren av Amber i det 18. århundre og er mest kjent for sine praktfulle palasser, fort og templer i tillegg til smykker og blå keramikk.

Dere besøker Amber Fort. Amber Fort ble bygd ferdig tidlig i det 18. århundret. Det tok over 100 år å bygge dette imponerende fortet. Amber Fort tilbyr et fascinerende innblikk inn i livsstilen til de tidligere mogulfamiliene. Ettermiddagen tilbringes i ”Pink City”. Sightseeingturen inkluderer et besøk til City Palace, som tilhørerer Maharajaen. Mange antikviteter tilhørende den regjerende familien finner dere her.

Mulig med følgende valgfrie utflukter i Jaipur;

- Spabehandling på et 5*-hotell.
- En tur til det lokale markedet.
- City Palace Museum
- Jantar Mantar.

På kvelden får dere servert en kongelig middag i eksklusive City Palace eller Jai Mahal Palace. Dere ankommer palasset hvor lyden av indiske trommer vil fylle palasset. En cocktail middag med sprudlende vin vil bli servert samtidig som dere vil være vitne til ulike typer folkedans. Etter en god middag returnerer dere til toget for å reise tilbake til Delhi.

Overnatting ombord på toget.


Dag 5 - Delhi
Dere ankommer Delhi og nyter en god frokost ombord før personalet og deres personlige butler vil si farvel. Dere transporteres til hotellet for innsjekk. På ettermiddagen blir dere med på en utflukt i New Delhi.

Turen til New Delhi inkluderer besøk til severdigheter som den 72 meter høye Qutab Minar. Jernpilaren har ”overlevd” i over 1500 år. Deretter vil dere besøke Humayuns grav, bygget av enken etter den andre Mughal keiseren, Humayun. Det er et enestående monument i indo-persisk stil, en forløper av Taj Mahal. Avslutt turen ved å kjøre forbi imponerende India Gate og videre gjennom ambassadestrøket og parlamentet. Resten av kvelden til fri disposisjon.

Overnatting i Delhi, hotell Le Meridien, Deluxe Room.
 

Dag 6 - Delhi / hjemreise
Tidlig transport til flyplassen for hjemreise.
Pakkepris:
fra kr 46 860,- per person som inkluderer følgende:  
 
 • Fly Oslo – Delhi t/r inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger til utflukter som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 • Lokale engelsktalende guider og sightseeing som nevnt i programmet.
 • Privat transport med a/c, som nevnt i programmet.

Maharajas Express:
 • Togtur og overnatting i Deluxe Cabin som nevnt i programmet.
 • Alle måltider, mineralholdig drikke, husets vin, øl og alkolholdig drikke.  
 • Butlerservice.
 • Te, kaffe og mineralvann ombord

Pakkeprisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, visum, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
 • Mulig å endre reiseruten med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.  

 Ta kontakt for mer informasjon!

Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!