Cubas høydepunkter (CU02)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Cuba
 • Gyldig fra
  01-10-2019
 • Gyldig til
  31-12-2020
 • Varighet
  12 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 20.950,-
Program
Våre rundreiser

Bli med på en spennende rundreise til Cuba hvor dere besøker landets høydepunkter og avslutter med avslappende dager på stranden. 


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (AI) = All Inclusive 


Dag 1: Ankomst Havana
Velkommen til Havana og Cuba! Ved ankomst på flyplassen i Havana blir dere møtt av vår lokale representant som vil transportere dere til hotellet hvor dere sjekker inn. Resten av dagen har dere til fri disposisjon.  
 
Overnatting i Havana.
 
 
Dag 2: Havana (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet. Deretter plukkes dere opp av vår guide for å bli med på en byutflukt til fots i Old Havana (ca. 3 timer) hvor dere blant annet tar turen innom de fire viktigste torgene, Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza de S. Francisco og Plaza Vieja. Etterpå nyter dere lunsj i Bodeguita del Medio. På ettermiddagen blir dere med på en utflukt i 'Modern Havana' for å se omgivelsene i denne livlige delen av byen. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Havana.
 
 
Dag 3: Havana / Vinales (F/L)
Etter frokost på hotellet sjekker dere ut og transporteres videre til Vinales. På ettermiddagen blir dere med på en utflukt som starter på hesteryggen. Dere vil ri forbi tobakkåkre, og et hus hvor de tørker tobakken.  Dere besøker the Cave of Silence for en piknik-lunsj, og får en time til å se dere rundt og slappe av i de flotte omgivelsene. Dere returnerer så tilbake til sentrum og setter igjen hestene. Kvelden til fri disposisjon.
 
Overnatting i Vinales.  
 
 
Dag 4: Vinales / Cienfuegos (F/L)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og blir med på en sykkelutflukt gjennom Vinales-dalen og blir bedre kjent med omgivelsene og menneskene som bor i området. Nyt en god lunsj før dere transporteres videre til Cienfuegos.
  
Overnatting i Cienfuegos.
 
 
Dag 5: Cienfuegos / Trinidad (F/L)
Dere spiser frokost på hotellet før dere blir med på en utflukt til fots i Cienfuegos by hvor dere spaserer til Park Marti med utsikt over Arc de Trimphe som ble bygd på 1800- tallet. Deretter blir dere med videre til blant annet Immaculate Concepcion Cathedral, Cultural Property Fund og Meson El Palatino. Fortsett deretter til Paseo del Prado hvor dere spiser lunsj på en lokal restaurant. 
Dere transporteres senere til Trinidad.
 
Overnatting i Trinidad.  


Dag 6: Trinidad / Topes de Collantes (F/L)
Etter frokost på hotellet reiser dere til Cubas best bevarte naturreservat, Topas de Collantes. Bli med på en kort vandring mens dere nyter fantastisk utsikt over Trinidad-dalen. Dere får også mulighet til å besøke fossefallet El Rocio. Resten av dagen stilles til fri disposisjon.
 
Overnatting i Trinidad.
 
 
Dag 7: Trinidad / Cayo Santa Maria (F/AI)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og blir med på en byutflukt til fots hvor dere kan beundre de flotte bygningene og torgene. Etter lunsj transporteres dere videre til kystbyen Cayo Santa Maria og sjekker inn på hotellet. Resten av dagen har dere til egen disposisjon. 

Overnatting i Cayo Santa Maria.
 

Dag 8-11: Cayo Santa Maria (F)
Disse dagene har dere til fri disposisjon.  All Inclusive er inkludert på hotellet i Cayo Santa Maria.
  
Overnatting i Cayo Santa Maria. 
 
 
Dag 12: Cayo Santa Maria / Havana / Hjemreise (F)
Etter frokost sjekker dere ut av hotellet og transporteres til flyplassen for hjemreise.  


Pakkepris:
fra kr 20 950,- per person som inkluderer følgende:

 

 • Fly, Oslo – Havana t/r inkludert alle avgifter.
 • Overnatting, som spesifisert i programmet.
 • Utflukter og engelsktalende guide, som spesifisert i programmet.
 • Privat transport, som spesifisert i programmet.
 • Inngangspenger og måltider, som spesifisert i programmet.Rundreisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.
 

Merknader:

 • Vi anbefaler at dere tar med en del kontanter i euro, da det kun er tillatt å ta ut maks 300CUC per dag fra minibankene.
 • Det er vanlig å tipse i Cuba (vaskehjelp på hotell: ca. 1-5 CUC per dag, guide ca. 20 CUC per dag avhengig av hvor fornøyde dere er med servicen).
 • Reiseforslaget kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, hoteller, utflukter etc.
 • Vi kan ordne med visum for dere mot et tillegg på kr 450,- per person. Send oss kopi av pass dersom det er ønskelig.
 • Forbehold om ledige plasser og prisendringer. 

 
 

Utvalgte overnattingssteder:
 • Havana: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost
 • Vinales: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost
 • Trinidad: Casa Particulares, Standard Room inkludert daglig frokost.
 • Cayo Santa Maria: Playa Cayo Santa Maria, Standard Room inkludert All Inclusive


Overnatting
Dere bor i private hjem (homestays) i alle byene som har gjennomgående god standard før dere bor på en all inclusive resort på slutten av oppholdet. Vi har valgt dette for dere siden disse hjemmene gir god valuta for pengene. Samtidig kommer dere i kontakt med de lokale som gjør opplevelsen og reisen mer opplevelsesrik.Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!