Avslappende Bucuti and Tara på Aruba (AW01)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Aruba
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  8 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 20.450,-
Program
Våre rundreiser

 


Bucuti & Tara
Reis til Bucuti & Tara Beach Resort som tilbyr en rolig og romantisk atmosfære. Dette er den eneste boutique resorten på Aruba som er utelukkende for voksne. Hotellet har en sentral beliggenhet og ligger rett på den vakre stranden Eagle Beach. Her finner man private parasoller og solsenger, slik at man kan nyte strandlivet.  Hotellet har også et ferskvannsbasseng og en strandbar samt en lounge hvis man ønsker litt mer ro. Bucuti & Tara har en flott resturant på stranden, og tilbyr også en ’Dine Around Plan’ der man kan kjøpe kuponger til utvalgte lokale resturanter. Ønsker man en uforglemmelig romantisk middag kan resorten ordne en privat middag på stranden. 


Standard Room
Det 32,5 kvadratmeter store rommet har delvis utsikt over hagen fra balkongen eller terrassen. I rommet er det en king-size seng eller 2 queen-size senger, gratis internett, kjøleskap og iPod dokkingstasjon med radio/klokke.


Aruba
Aruba tilbyr mange spennende vannaktiviteter, som blant annet vindsurfing, kajakkpadling, padlebrett og fisking. Ønsker man å utforske livet under overflaten er aktiviteter som dykking, snorkling eller en tur i mini-ubåt en fantastisk opplevelse. Det er også mulig å se den vakre øya fra luften med paragliding eller fallskjermhopping. Ta en jeep tur til Arikok Nasjonalpark og grottene der, eller besøk de populære attraksjonene California Lighthouse, Alto Vista Chapel, Natural Bridge og The Bushiribana Gold Mill Ruins.

Med en jevn temperatur på rundt 28 grader og nesten bare solfylte dager er Aruba en perfekt destinasjon året rundt. Arubas flotte vær skyldes at øya ligger utenfor orkanbeltet og har derfor ingen regnsesong. 
 

Pakkepris:
kr 20 450,- per person.

 

Pakkeprisen gjelder per person gyldig 01.01.17 – 31.12.19, og inkluderer følgende:
 

 • Fly, Oslo – Aruba t/r inkludert alle avgifter.
 • 7 netter på Bucuti & Tara Beach Resort, Standard Room inkludert frokost. 
 • Privat transport t/r fra flyplassen til resorten med bil. Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips til guide etc.


Merknader:
- Forbehold om prisendringer, ledige plasser og trykkfeil.
- Prisen gjelder ved minimum 2 reisende. Tillegg for enkeltreisende.
- Tilslutningspriser fra andre byer i Norge kan ordnes.  
- Resorten blir raskt fullbooket, så det er lurt å bestille i god tid i forveien. 

 

Ta kontakt for mer informasjon!Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!