Autentiske Vietnam - 15 dager/14 netter (VN03)

 • Avreisested
  Oslo
 • Destinasjon
  Vietnam
 • Gyldig fra
  01-01-2019
 • Gyldig til
  31-12-2021
 • Varighet
  15 Dager
 • Overnattingstype
  Hotell
 • Transportform
  Fly
 • Pris
  Fra kr 24.950,-
Program
Våre rundreiser


Eastern Travel & Tours tilbyr en autentisk tur til Vietnam, hvor dere får muligheten til å oppleve landet på ekte vis!


(F) = Frokost. (L) = Lunsj. (M) = Middag.


Dag 1: Ankomst Hanoi (M)
Velkommen til Vietnam og Hanoi! Dere blir møtt av vår guide på flyplassen. Transport til hotellet. Vanndukketeater på kvelden hvor middag er inkludert.

Overnatting i Hanoi. 


Dag 2: Hanoi (F/L)
Utflukt i Hanoi hvor dere blant annet besøker Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda, Litteraturtempelet og Ngoc Son tempel. Nyt også en rickshaw tur i hovedstaden og tilbring tid i "Old Quarter".

Overnatting i Hanoi. 


Dag 3: Hanoi / Hoa Lu / Tam Coc / Bich Dong (F/L)
Transport til Hoa Lu etter frokost. Hoa Lu var hovedstaden i Vietnam på det 10. århundret. Besøk Dinh og Le Dynastic-templet. På ettermiddagen blir dere med på et 2 timers fantastisk cruise langs det rurale landskapet og rismarker til de store Tam Coc grottene. Transport tilbake til Hanoi på ettermiddagen. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hanoi. 


Dag 4: Hanoi / Halong Bay (F/L/M)
Tidlig frokost på hotellet. Transport med bil til berømte Halong Bay. Halong Bay står forøvrig på UNESCOs verdensarvliste. Ved ankomst, gå ombord en privat båt for et 5-timers cruise gjennom mystiske Halong Bay, og opplev en av de mest vidunderlige stedene i Vietnam. Besøk ulike øyer og grotter, og nyt omgivelsene rundt. Fersk sjømat vil bli servert ved lunsjtider. Nyt solnedgangen med en fersk middag ved siden av.

Overnatting i Halong Bay: ombord i båten. 


Dag 5: Halong Bay / Hanoi / Hue (F/L)
Våkn opp til fersk espresso, kjent i Vietnam som ”Trung Nguyen”. Nyt omgivelsene rundt mens båten seiler tilbake til Halong. Transport tilbake til Hanoi og videre fly til Hue. 

Ved ankomst Hue blir dere møtt av vår representant som vil transportere dere videre til hotell for innsjekk. Resten av kvelden til fri disposisjon.

Overnatting i Hue. 


Dag 6: Hue / Da Nang / Hoi An (F/L)
Frokost og deretter utflukt til Imperial Citadel med sykkel. Besøk også herskeren Ming Mangs grav, Thien Mu Pagoda og en lokal landsby hvor det lages koniske hatter som vietnamesere er kjent for å bruke. Lunsj på en lokal restaurant serveres. På ettermiddagen kjører dere videre til Hoi An via Hai Van Pass, som tilbyr spektakulær utsikt av omgivelsene rundt. Underveis besøkes Marble Mountain før dere ankommer Hoi An og sjekker inn på hotellet. 
 
Overnatting i Hoi An.


Dag 7: Hoi An (F/L)
Bli med på sykkel til landsbyen Tra Que etter frokost for å se hvordan beboerne dyrker og forbereder friske og ferske grønnsaker. Et kokkekurs vil også arrangeres hvor dere vil få anledningen til å lage ulike vietnamesiske retter. Transport tilbake med bil eller sykkel tidlig på ettermiddagen hvor dere blir med på en utflukt i elvebyen Hoi An, som var en viktig handelsby i det 16. århundre. Nyt en tur i byen til fots hvor dere blant annet tar turen innom den japanske broen, Phuc Kien Pagoda, Phung Old Merchant House, Hoi og Quang Dong Assembly Hall. Besøk også Hoi An markedet, og ta en båttur langs Thu Bon elven.  Lunsj på en lokal restaurant vil bli servert. Resten av dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An.


Dag 8 - 11: Hoi An (F)
Dagen til fri disposisjon.

Overnatting i Hoi An. 


Dag 12: Hoi An / Da Nang / Ho Chi Minh (F/L)
Frokost, og deretter transport til flyplassen i Dang for fly til Ho Chi Minh. Dere vil bli møtt av vår guide på flyplassen som vil transportere dere til hotellet for innsjekk. Resten av dagen til fri disposisjon. 

Overnatting i Ho Chi Minh. 


Dag 13: Ho Chi Minh og Cu Chi (F/L)
Tidlig frokost på hotellet før dere drar til Hoc Mon-distriktet for å besøke Cu Chi-tunnelene. Disse tunnelene ble brukt fra og med 1948 for å kjempe mot franskmennene under krigen. Dere returnerer tilbake til Ho Chi Minh for å bli med på en byutflukt; nyt en tur i berømte Dong Khoi Street, og opplev blant annet Independent Palace, operahuset og Notre Dame-katedralen (som ble bygd i det 19. århundre).

Overnatting i Ho Chi Minh. 


Dag 14: Mekong Delta (F/L)
I dag får dere oppleve Mekong på et cruise på den luksuriøse trebåten Mekong Queen. Først drar dere til det fargerike, flytende markedet Cai Be. Her kan dere observere den travle handelsvirksomheten mellom de lokale handelsmennene. Dere fortsetter cruiset til en lokal fabrikk, hvor dere lærer hvordan popris, popcorn, rispapir og kokosnøttgodteri lages. Neste stopp er Dong Hoa Hiep Island og en landsby hvor dere kan omgås med lokalbefolkningen og lære om arbeidet deres. Dere vil få servert lunsj hjemme hos Mrs. Kiet, eieren av et 100 år gammelt mandarinhus.

Returner til Mekong Queen ved å ta en liten robåt gjennom Dong Phu-kanalen. Deretter besøker dere Mr. Tam Ho, som vil gi gi en omvisningstur i hagen sin mens dere nyter tropisk frukt, vin og tradisjonell musikk kalt Tai Tu. Dere reiser tilbake til Mekong Queen for å krysse Co Chien River, en av de to grenene til Mekong. Dere går i land ved Vinh Long Pier og transporteres tilbake til Ho Chi Minh.  

Overnatting i Ho Chi Minh.


Dag 15: Ho Chi Minh / avreise (F)
Transport til Ho Chi Minh flyplass for avreise tilbake til Norge.

 

Pakkepris:
fra kr 24 950,- per person. 


Pakkeprisen gjelder per person og inkluderer følgende:

 
 • Fly Oslo – Hanoi / Hanoi – Hue / Da Nang – Ho Chi Minh / retur fra Ho Chi Minh inkludert alle skatter og avgifter.
 • Overnatting inkludert frokost som nevnt i programmet.
 • Transport i en privat bil med a/c som nevnt i programmet.
 • Engelsktalende guide som nevnt i programmet.
 • Inngangspenger som nevnt i programmet.
 • Måltider som nevnt i programmet.
 

 

Prisen inkluderer ikke:
Personlige utgifter som visum, forsikring, klesvask, regninger, telefon, alkohol, tips etc.

 

Merknader:
 • Forbehold om prisendringer, trykkfeil og ledige plasser.
 • Oppgradering av hotell til ’4*’: +1 060,- per person.
 • Oppgradering av hotell til '5*’: + 4 190,- per person. 
 •  Rundreisen kan endres etter ønske med flere/færre netter, andre reisemål, utflukter, hoteller etc.Utvalgte hoteller:
Hanoi: Essence Hanoi Hotel,  Deluxe Room.
Halong: Glory Legend Cruises, Deluxe Room.
Hue: Romance Hotel, Deluxe Room.
Hoi An: Boutique Hoian Resort, Superior Room.
Ho Chi Minh: Silverland Central Hotel, Deluxe Room.
 


 

Ta kontakt for mer informasjon!
Vi har konsekvent valgt å legge fokus på private rundreiser for at du som reisende ikke skal være bundet fast til en gruppe. Servicen vil derfor være på et høyt og personlig nivå med lokale og dyktige engelsktalende guider og sjåfører på de fleste av våre rundreiser.
 
Alle våre rundreiser er private, og gjelder i hele reiseperioden som står i rundreisen, dersom ikke annet er nevnt. Det vil si at du selv kan velge når du ønsker å reise. Det er ikke satt opp faste reisedatoer, men vi har egne avtaler med rutefly som har daglige avganger.
 
Dersom du ønsker en skreddersydd rundreise, er det noe vi selvfølgelig kan ordne. Ta kontakt for mer informasjon!