REISEMÅL
HOTELL

Reisetilbud

Autentiske Vietnam - 15 dager/14 netter (VN03)

15  dager
Fra kr
24.950,-

Utforsk Vietnam og Kambodsja - 18 dager / 17 netter (VN26)

18  dager
Fra kr
32.950,-

Avslappende Vietnam - 14 dager/13 netter (VN04)

14  dager
Fra kr
21.450,-

Eksotiske Vietnam og Kambodsja – 14 dager/13 netter (VN02)

14  dager
Fra kr
23.890,-

Opplev Vietnams høydepunkter - 8 dager/7 netter (VN01)

8  dager
Fra kr
17.690,-

La Veranda  


La Veranda ligger i et franskinspirert herskapshus i en tropisk hage ved havet på Phu Quoc-øya. Her tilbys et dagspa, kostnadsfri Wi-Fi og kostnadsfri flyplasstransport. Ferieanlegget ligger 4 km fra Phu Quoc lufthavn, som igjen ligger en 50-minutters flytur fra Ho Chi Minh-byen og litt over 2 timer med fly fra Hanoi.

Ønsker du å slappe av, kan du dra på fiske- eller snorkleturer, eller svømme noen lengder i utendørsbassenget. Du kan også leie sykkel på stedet.

Restauranten The Pepper Tree byr på vidstrakt havutsikt og internasjonale retter, mens restauranten La Jardin serverer ovnsbakt pizza. 

SUITER OG VILLAER

Deluxe Garden View
Deluxe-rommene ligger i et herskapshus i kolonistil omgitt av frodige tropiske hager med eksotiske blomster, har egen terrasse med egen hage eller balkong, satellitt-TV, eksklusive fasiliteter, takvifte, gratis WiFi-tilgang, docking-stasjon og DVD-spiller.
 
Premier Garden View
Premier rommene ligger i et herskapshus i kolonistil ved havet, omgitt av frodige tropiske hager og har privat terrasse eller balkong med flott åpen utsikt til hagen, satellitt-TV, eksklusive fasiliteter, takvifte, gratis WiFi-tilgang og docking-stasjon, DVD-spiller
 
Premier Executive Garden View
Den romslige Premier Executive Room ligger i et herskapshus i kolonistil ved havet, omgitt av frodige tropiske hager, og har et studieområde, egen terrasse eller balkong med flott åpen utsikt til hagen, satellitt-TV, takvifte, gratis WiFi-tilgang, docking-stasjon og DVD-spiller.
 
Premier Ocean View
Disse rommene ligger i et herskapshus i kolonistil ved havet og er ideelt nestet med utsikt mot havet. Dette rommet er opprettet for de som elsker å oppleve den milde og avslappende atmosfæren over havet og solnedgangen. Premier Ocean Room har egen terrasse eller balkong med fantastisk sjøutsikt, satellitt-TV, takvifte, gratis WiFi-tilgang, docking-stasjon og DVD-spiller.

Junior Suite Ocean View
Opplev den flotte Junior Suiten. Nyt den tradisjonelle himmelsengen midt i vietnamesisk kunst og skreddersydd Indochine innredning. Bare noen få skritt fra stranden med fantastisk utsikt over sjøen, har den romslige suiten egen spisestue og stue med egen terrasse. Et stort bad med separat badekar og dusj, komplett med satellitt-TV, takvifte, gratis WiFi-tilgang, docking-stasjon og DVD-spiller.

La Veranda Ocean View Villa
For reisende vant til den ultimate luksus, er denne store villaen vedt mot sjøen og alt er elegant skreddersydd for komfort. Med en stue, romslig bad med separat badekar og dusj, en stor terrasse med privat velstelt hage kan gjestene nyte øyas solnedgang rett fra villaen. Andre fasiliteter er satellitt-TV, takvifte, gratis WiFi-tilgang, docking-stasjon og DVD-spiller.