Reisetilbud

Rundreise i fascinerende Kina og Vietnam - 12 dager/11 netter (CN02)

12  dager
Fra kr
35.460,-

Avslappende Da Nang med stopover i Singapore - 13 dager/12 netter (VN12)

13  dager
Fra kr
18.790,-

Utforsk Vietnam og Kambodsja - 18 dager / 17 netter (VN26)

18  dager
Fra kr
32.950,-

Opplev Vietnams høydepunkter - 8 dager/7 netter (VN01)

8  dager
Fra kr
17.690,-

Avslappende Vietnam - 14 dager/13 netter (VN04)

14  dager
Fra kr
21.450,-

Six Senses Ninh Van Bay  


Six Senses Ninh Van Bay ligger i en privat bukt ved slutten av den jungelkledde halvøya. Den eneste veien inn og ut er ved feriestedets speedbåt for maksimal privatliv og ro. Det vender ut mot sjøen, og tilbyr luksuriøse og romslige villaer med eget basseng. Overnattingsstedet kan også skilte med et spa og 4 restauranter, og ligger en 20-minutters båttur fra Nha Trang by.

Restauranten Dining by the Bay serverer internasjonal fusjonsmat, lokale retter og en frokostbuffé. Restauranten Dining by the Rocks vender ut mot sjøen, og tilbyr en 6-rettersmeny og vin.

AKTIVITETER

Six Senses Spa tilbyr kresne spaturister og nybegynnere å bli bortskjemt med tradisjonell vietnamesisk behandling og prisbelønte Six Senses Spa’s signatur terapier. Bli guidet av en gratis livsstils konsulent for den ultimate helbredende reise. Et bredt utvalg av aktiviteter tilbys også, som vindsurfing, dykking, vannski, tennis, fotturer, snorkling, kanopadling, fisking og mye mer. Kulturelle utflukter til fastlandet og shopping utflukter kan arrangeres med erfaren guide.

SUITER OG VILLAER

Hill Top Pool Villa
Denne villaen har eget stupebasseng og vender mot fjellkjedene i Nha Trang mens den tilbyr majestetisk utsikt over East Vietnam Sea. Det forhøyde soverommet har åpen løsning med walk-in skap og stort bad med håndlaget tre badekar. Villaen ligger i fjellsiden ovenfor feriestedet, og er tilgjengelig med private stier og trapper, noe som sikrer total anonymitet.

Beachfront Pool Villa
Beachfront Pool Villa er bygget av naturlige og bærekraftige materialer, og er karakterisert ved å gi sjenerøs personlig plass med sin egen hage, et eksklusivt lite basseng og direkte tilgang til stranden. Villaen tilbyr separate sove- og oppholdsrom, med et utendørs bad og et vakkert håndlaget badekar i tre. Villaen kan kobles sammen for familier og venner. Hver villa har en liten vinkjeller.

Rock Pool Villa
Rock Pool Villaene ligger spredt blant fjellformasjoner ved den vestre enden av bukten, med en ekstern og tilbaketrukket beliggenhet og langt fra de travleste områdene av feriestedet. Hver villa har et eget lite basseng satt inn i fjellet. Villaene har separat sove- og oppholdsrom. De er elegante og romslige og har eget bad, walk-in skap og håndlaget badekar i tre. Villaene er tilgjengelig via en naturskjønn trapp i skråningen og langt fra andre villaer noe som garanterer privatliv.

Water Pool Villa
Disse villaene er bygget i kant med vannet, med utsikt over buktens korallrev og en liten tre-trinns trapp som fører direkte til sjøen, perfekt for snorkle entusiaster. Villaene vender mot solnedgangen og har en privat terrasse for soling og et lite basseng. De ligger på den østlige enden av bukta og kan nås ved en naturskjønn trapp i skråningen som sikrer privatliv.
 
Two Bedroom Hill Top Pool Villa
Disse villaene står ovenfor fjellkjedene i Nha Trang og tilbyr majestetisk utsikt over East Vietnam Sea. Begge soverommene har walk-in skap, med åpen planløsning og med hvert sitt bad med håndlaget badekar i tre. Villaene ligger i fjellsiden ovenfor feriestedet, i hver ende av bukten og er tilgjengelig via private stier og trapper som sikrer total anonymitet.

The Rock Retreat
Denne fantastiske klynge av paviljonger er satt ved vannkanten i en privat bukt, og vender mot vest mot solnedgangen. Veien til villaen er via private gangveier i tre satt i fjellsiden – en naturskjønn 20 minutters gange fra hovedrestauranten og en bar eller med privat båt. Det private stupebassenget blender naturlig med horisonten og omkringliggende steinblokker. Det er også en liten tre-trinns trapp for direkte tilgang til havet. Hver villa har eget stue, spisestue, utendørs spiseområde, spa-behandlingsrom og soverom med bad som tilbyr et håndlaget badekar i tre og steamdusj. En dedikert butler er på vakt 24 timer i døgnet.