REISEMÅL
HOTELL

Reisetilbud

Autentiske Vietnam - 15 dager/14 netter (VN03)

15  dager
Fra kr
24.950,-

Utforsk Vietnam og Kambodsja - 18 dager / 17 netter (VN26)

18  dager
Fra kr
32.950,-

Eksotiske Vietnam og Kambodsja – 14 dager/13 netter (VN02)

14  dager
Fra kr
23.890,-

Avslappende Vietnam - 14 dager/13 netter (VN04)

14  dager
Fra kr
21.450,-

Avslappende Da Nang med stopover i Singapore - 13 dager/12 netter (VN12)

13  dager
Fra kr
18.790,-

Furama Resort 


På Furama Resort Danang får du et luksuriøst opphold. Feriestedet er et perfekt utgangspunkt for å besøke UNESCO-vernede områder som keiserbyen Hue, som ligger en 2-timers kjøretur unna. Resorten ligger på Bac My An, som ansees som en av de vakreste strendene i verden. En 30-minutters kjøretur fra ferieanlegget finner du Hoi Ans gamle havneby på Silkeveien, og du kan kjøre til tempelet Mỹ Sơn på 2 timer.

Furama tilbyr luksuriøse skjønnhets- og spafasiliteter med ulike massasje- og ansiktsbehandlinger. Du kan også koble av i dampbadet eller badstuen, samt unne deg massasjer ved bassenget. Water Sport House ligger på overnattingsstedet, og tilbyr aktiviteter som vindsurfing, havkajakk og vannski. Ferieanlegget kan også skilte med yoga og Tai Chi på stranden.

Café Indochine har innredning i fransk kolonistil og serverer et stort utvalg av internasjonal mat og retter fra hele Asia. På Don Cipriani får du servert tradisjonelle, italienske retter og The Fan byr på biffretter på standen. Overnattingsstedet har også 3 barer, hvorav Hai Van Lounge, som har kveldsunderholdning med filippinske band. 

SUITER OG VILLAER

Furama Villas
Nyt solnedgangen fra den romslige balkongen eller terrassen. Du vil finne alt du trenger for å føle deg komferatbel; elegante møbler, stor seng, walk-in closet, takvifte og et stort bad i marmor med luksuriøs dusj.

Garden Superior
På dette rommet finnes det en elegant sofa, salongbord og komfertabel lenestol. Det store badet er av honningfarget marmor og tilbyr separat badekar og dusj.

Garden Deluxe
Dette sjarmerende rommet har utsikt over den vakre tropiske hagen og et anlagt lagunebasseng. Nyt utsikten over palmetrær, planter og blomster i alle slags former og farger. Om nettene er svømmebassenget og hagen romantisk opplyst. Rommet har tømmergulv, fin sittegruppe, walk-in closet, twin eller king-size seng, et stort bad med tilhørende stor dusj.