REISEMÅL
HOTELL

Reisetilbud

Øyhopping på Cookøyene (CK01)

13  dager
Fra kr
31.750,-

Eksotiske Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi (MY02)

11  dager
Fra kr
18.560,-

Tioman – en av verdens vakreste øyer - 11 dager/10 netter (MY04)

11  dager
Fra kr
21.950,-

Maldivene - Makunudu Island Resort (ML06)

8  dager
Fra kr
19.350,-

Paradisøya Pangkor Laut - 11 dager/10 netter (MY05)

11  dager
Fra kr
19.890,-

Rayavadee 


På 5-stjerners Rayavadee får du luksuriøse rom ved stranden langs Andaman-kysten, like ved Krabi marine nasjonalpark. Du kan nyte feriestedets grønne omgivelser, hvor du finner dyr som apekatter og eksotiske fugler.

På Raya Dining Restaurant får du servert fersk hummer og vestlige retter, mens Krua Phranang serverer tradisjonell thailandsk mat. Raitalay Terrace serverer internasjonale retter og har utsikt over Railay Beach. 

AKTIVITETER:

Rayavadees utflukter vil gi minneverdige, personlige opplevelser som viser deg det beste området har å tilby. Enten du ønsker å fykte til en øde strand ved solnedgang eller tilbringe dagen på en av de luksuriøse speedbåtene for å besøke Phi Phi Island eller Phang Nga Bay, vil utfluktene bringe spennende eventyr og romantikk. Du kan kajakke gjennom en uberørt mangrove skog eller klatre opp på en elefant for en vandring gjennom Krabi’s landskap Klatre en fjellvegg med private fjellklatrings instruktør, gå fottur på en natursti forbi en foss, lære å dykke fra din egen private dykkebåt eller oppdage kunsten bak thailandsk matlaging.

Rayavadee Spa har også et omfattende utvalg av behandlinger med fokus på de gamle thailandske helbredende tradisjoner og en filosofi om at trivsel kombinerer kropp sinn og ånd. Velg mellom revitaliserende ansiktsbehandlinger og skrubber, energigivende kroppsinnpakning og beroligende massasjer satt i private og avslappende omgivelser.

ROM OG VILLAER

Deluxe Pavilion
Hver to-etasjers Deluxe Pavilion tilbyr fullt utstyrte, romslige rom med stilig tropisk innredning, rikt fargede tekstiler og håndlagde detaljer samt en utendørs terrasse med sittegruppe. Det runde designet av paviljongene passer perfekt med feriestedets naturlige omgivelser.

Terrace Pavilion               
Terrace Pavilion tilbyr et moderne design med en åpen og luftig første etasje, stue med tropisk innredning og glassdører som åpner ut mot en luftig utendørs terrasse med salong og massevis av plass for avslapping og private grillmiddager omgitt av frodige palmer og grønne hageområder.

Spa Pavilion
Spa Pavilion kan skryte av de samme lukseriøse funksjoner som Deluxe Pavilion, og har i tillegg en privat eksotisk hage med et utendørs boblebad, utedusj, solsenger og et lysthus for total avslapning.

Hydro Pool Pavilion
I Hydro-Pool Pavilions, blir sensetiv, lavmælt design og luksus forsterket med en tilsetning av et 4,5x2,5 meters ferskvann hydro-basseng som ligger i en spektakulær tropisk hage med solsenger og terrasse for grilling. Det ideelle valget for de som ønsker å nyte innendørs/utendørs ferieliv i total privatliv.

Pool Pavilion
Pool Pavilion gir en økt følelse av luksus med et 3x8 meter privat basseng med boblebad som ligger i en grønn og frodig tropisk hage med solsenger og terrasse for grilling.

Family Pavilion
Family Pavilion har alle de samme luksuriøse funksjoner og fasiliteter som Deluxe Pavilion pluss et ekstra romslig soverom med to queen-size senger og eget bad, samt et utendørs spiseområde og en terrasse for privat grilling, noe som gjør dette ideelt for en familieferie.Plassert blant kokospalmer med stupbratte klipper som bakteppe, tilbyr disse paviljongene mye plass og komfort.

Family Pavilion with Pool
Denne romslige paviljongen med svømmebasseng tilbyr et luksuriøst 3x8 meters privat ferskvannsbasseng med jacuzzi satt i en spektakulær vedlagt tropisk hage med solsenger og spiseplass for å nyte private måltider.

Family Villa 105 with Pool
Family Villa 105 ligger omgitt av frodige hager og klipper i hjertet av feriestedet, bare en fem minutters spasertur fra fantastiske Phra Nang Beach og Railay Beach i begge retninger. Villaen tilbyr romslige leiligheter med to soverom, samt stue og plass for utenførs avslapning rundt villaens private 3x12 meter svømmebasseng med jacuzzi. Perfekt for familier som ønsker lett tilgang til alle feriestedets fasiliteter. Butlerservice tilbys.

Raitalay Villa
Denne villaern ligger på et skjermet hjørne av nydelige Railay Beach, med utsikt over det asurblå vannet i Andamanhavet. Villaen består av to separate soverom, ett med king-size seng og det andre med to enkeltsenger. Begge rommene har eget bad. Det finnes også en stue og spisestue, kjøkken og en utendørs terrasse med hydrobasseng.

Rayavadee Villa
Rayavadee Villa har eget svømmebasseng i fri form med innebygd boblebad og overveldende utsikt over Phranang Beach. Villaen er innredet i elegant, moderne thailandsk stil og tilbyr to store soverom, begge med egne bad. I tillegg finnes det en stue, kjøkkenkrok og ved bassengkanten en egen spisegruppe, badstue samt god plass for utendørs underholdning, noe som gjør den til en av de mest eksklusive og luksuriøse villaene.