Reisetilbud

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Absolutt Thailand - 16 dager/15 netter (TH01)

16  dager
Fra kr
23.650,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

13  dager
Fra kr
16.490,-

Sandalwood Luxury Villas  


Sandalwood Resort gir utsikt over den vakre Siambukten, og tilbyr eksklusive villaer med en førsteklasses beliggenhet i åssiden. Overnattingsstedet har et evighetsbasseng med praktfull utsikt over sjøen, et spa og kostnadsfri Wi-Fi. Som gjest får du gratis transport fra Samui lufthavn til ferieanlegget.

Villaene på Sandalwood har tradisjonell thailandsk innredning, moderne bekvemmeligheter, egen balkong med fantastisk utsikt over kysten, boblebad, flatskjerm-TV og velutstyrt kjøkkenkrok.

AKTIVITETER

Du kan tilbringe en rolig ettermiddag på solsengene på solterrassen. Om du vil skjemme deg selv litt bort, kan du få deg en velgjørende behandling i Sandalwood Spa. I turistinformasjonen kan du få tips om hva du kan se og gjøre på Koh Samui og naboøyene. Resorten tilbyr et stort utvalg aktiviteter som blant annet matlagingskurs, heldags  snorkletur, privat båttur, seiling, massasje, strikkhopp og riding på elefant.

Etter en lang dag utendørs, kan du dra tilbake til Sandalwood Resort for et herlig måltid i Blue Ginger Restaurant. Nyt autentiske thailandske retter mens du beundrer utsikten over Chaweng-bukten.

Hotellet har to fantastiske bryllupsreisepakker der de blant annet tilbyr en romantisk fire retters middag for to, spa for deg og din kjære, bryllupsreise kake og dekorasjoner, tidlig innsjekking og sen utsjekking, privat matlagingskurs og mye mer. Et godt valg når bryllupsreisen står for tur!

VILLAER

Gardenia Villa, Ocean View
Gardenia Villa ligger i en frodig tropisk hage, med moderne stil og hint av tradisjonell thailandsk innredning. Villaens store glassdører og vinduer gir en nydelig utsikt over kysten. Det vakre marmor soverommet har en lukeriøs king-size seng, 42-tommers flatskjerm-TV med DVD-spiller. Det store badet har glassdusj for to med massasje og regndusj. Villaen har et ekstra rom med boblebad og egen terrasse i en tropisk hage med et beroligende fossefall.

Jasmine Villa, Ocean View
Jasmine Villa er en vakker og romantisk villa med to soverom; en kins-size seng i hovedetasjen og en queen-size seng i et åpent loft. Det åpne loft er perfekt et perfekt sted for barn, komplett med egen TV, DVD-spiller og klimaanlegg. Badet har eget boblebad med utsikt over havet. Skyvedører i glass kan åpnes fra hovedetasjen til en buet terrasse med fantastisk panoramautsikt over kysten, møblert med lenestol, spisebord og sofa.
 
Orchid Villa, Ocean View
Jasmine Villa er en vakker og romantisk villa med to soverom; en kins-size seng i hovedetasjen og en queen-size seng i et åpent loft. Det åpne loft er perfekt et perfekt sted for barn, komplett med egen TV, DVD-spiller og klimaanlegg. Badet har eget boblebad med utsikt over havet. Denne rolige og private villaen har sin egen tropiske hage. Skyvedører i glass kan åpnes fra hovedetasjen til en buet terrasse med fantastisk panoramautsikt over kysten, møblert med lenestol, spisebord og sofa.

Plumeria Villa, Pool Villa
Blandingen av innendørs og utenførs livsstil har gjort Plumeria Villa til en favoritt for par og bryllupsreisende som bor på Sandelwood. Badet har eget boblebad med utsikt over havet og separat dusj i marmor. Skyvedører i glass kan åpnes til en buet terrasse med fantastisk panoramautsikt over kysten. Det private bassengområdet har en overbygd paviljong med spisebord og lenestoler.

Malee Villa, Ocean View Grand Pool
Den generelle følelsen av privatliv har gjort Malee Villa til en favoritt. Villaen er designet i marmor, granitt og parkett, og har store glass vinduer og dører med panoramautsikt over havet, og gir en lys og luftig følelse. Interiøret har moderne Thai design, king-size seng, flatskjerm-TV og en sittegruppe. To sett skyvedører i glass åpner ut mot en tor L-formet balkong. Svømmebassenget er 3 x 6 meter, og har egen sittegruppe med lenestoler, spisebord og et boblebad med utsikt over Siambukten.

Jumpee Villa, Ocean View Grand Pool
Det store bassenget og utearealet på Jumpee Villa gjør dette til den største av ettroms bassengvillaene. Villaen er designet i marmor, granitt og parkett, og har store glass vinduer og dører med panoramautsikt over havet, og gir en lys og luftig følelse. Interiøret har moderne Thai design, king-size seng, flatskjerm-TV og en sittegruppe. To sett skyvedører i glass åpner ut mot en tor L-formet balkong. Evighetsbassenget er 5 x 8 meter, og har egen sittegruppe med lenestoler, spisebord, utendørs dusj og boblebad.

Amarin Villa, Spa Bath
Amarin Villa er en to-roms villa med en vakker havutsikt over kysten og de nærliggende øyene. Det primære soverommet har king-size seng, flatskjerm-TV og sittegruppe. Hovedsoverommet har eget bad med stor dusj og separat badekar. Det andre soverommet har queen-size seng med eget bad i marmor og er skilt fra hovedrommet med skyvedører. To sett skyvedører i glass åpnes for en stor balkong med 180 graders utsikt mot havet. Balkongen er utstyrt med en Jacuzzi spa bad, spisebord for fire og lenestoler.

Camellia Villa, Ocean View Pool Villa
Camellia Villa er en to-roms villa med en vakker havutsikt over kysten og de nærliggende øyene. Det primære soverommet har king-size seng, flatskjerm-TV og sittegruppe. Hovedsoverommet har eget bad med stor dusj og separat badekar. Det andre soverommet har queen-size seng med eget bad i marmor og er skilt fra hovedrommet med skyvedører. To sett skyvedører i glass åpnes for en stor balkong med 180 graders utsikt mot havet. Balkongen er utstyrt med spisebord for fire og lenestoler og et lite basseng.