Reisetilbud

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Luksuriøse Rayavadee i vakre Krabi (TH52)

8  dager
Fra kr
18.970,-

Avslappende Krabi, Koh Lanta og Phuket (TH53)

13  dager
Fra kr
16.490,-

En smak av Thailand – 11 dager/10 netter (TH06)

11  dager
Fra kr
16.690,-

SALA Samui Resort & Spa  


SALA Samui Resort And Spa ligger langs den vakre Choeng Mon-stranden på Koh Samui, og tilbyr moderne fasiliteter kombinert med tradisjonell thailandsk arkitektur. Ferieanlegget tilbyr en 80 meter lang privat strand og 2 bassenger som ligger ved havet.

Restauranten SALA Samui og baren/restauranten Pangaea serverer thaimat og internasjonale retter. Strandbaren tilbyr sitteplasser både innendørs, utendørs og på stranden. Du kan også spise på rommet. 

AKTIVITETER

Resorten har flere utflukter og aktiviteter å tilby. SALA Spa har 5 innendørs behandlingsrom og 3 strandmassasje stasjoner. Det finnes også badstue og dampbad, treningssenter, 3 svømmebassenger, bibliotek og butikk som selger håndlagede produkter og suvenirer.

Det er også en rekke sjø, by, fjell og jungel aktiviteter tilgjengelig. Turer kan arrangeres etter gjestenes behov med alt fra snorkling og dykking til terrengsykling eller elefantridning, og shopping og spisesteder.

SUITER OG VILLAER

Sala Pool Villa – 106 kvm
Ved ankomst ved villaen gjennom en privat inngangsport, finner du deg plutselig omgitt av frodig hage, en avslappende utendørs divan og et fantastisk 3 x 5 m svømmebasseng med to solsenger. Det lukseriøse soverommet er godt utstyrt med blant annet air-condition og en stor dagseng. Badet er åpent, med badekar og utendørs regndusj og er omgitt av fargerike planter fra den tropiske hage.

Garden Pool Villa – 100 kvm
Denne 100-150 kvm store første etasje villa er tilgjengelig med king-size eller twin-bed, med utsikt over en utendørs terrasse og ditt private svømmebasseng. Det åpne baderommet har et stort badekar som ligger i en vakker hage og utendørs regndusj. Rommet er utstyrt med air-condition, gratis Wi-Fi, elektronisk safe, solsenger og en frodig tropisk hage.

Deluxe Balcony – 47 kvm
Det 47 kvm stilige andre etasjesrommet er tilgjengelig i både king-size og twin-bed, og åpner ut mot en stor balkong med en stor utendørs seng med utsikt over hagen. Utendørs bad er tilgjengelig fra både balkongen og soverommet, og er utstyrt med regndusj og et stort badekar.

1 Bedroom Pool Villa Suite – 176 kvm
Denne 176 kvm store frittstående villaen er tilgjengelig i king-size eller twin-bed, og har sin egen stue i tilknytning til soverommet. Dette ekstra rommet inneholder en stor dagseng, og fører ut til det store svømmebassenget og et tropisk hageområde. Badet er et utendørs bad med regndusj og  frittstående badekar. Ved bassenget er det også et soldekk med to solsenger, utendørs divan og spisebord for fire personer.
 
1 Bedroom Duplex Pool Villa Suite – 226 kvm
Denne 226 kvm store to etasjes villaen har soverom med king-size seng og en stor utendørs balkong med stor divan og romantisk utendørs bad i 2. etasje. Den komfertable underetasjen er en stue med utsikt over den tropiske hagen og svømmebassenget. Villaen har utendørs bad med dusj og badekar og sitt eget private uteområde.

2 Bedroom Pool Villa Suite – 176 kvm
Perfekt for to par eller familier med barn. Hver villa består av to soverom, et soverom med king-size seng, utendørs bad med badekar og dusj. Det andre soverommet har flatskjerm-TV. Begge rommene ligger midt i en fargerik tropisk hage, og har sitt eget private svømmebasseng.

2 Bedroom Presidential Pool Villa Suite – 326 kvm
Denne 326 kvm store eksklusive boligen består av 2 store luftkondisjonerte soverom, hvert med et privat utendørs bad som ligger i den frodige tropiske hagen, med separat badekar og utendørs dusj. Det er også en felles stue med divan i tilknytning til begge soverom. Det 30 kvm. private svømmebassenget er det største av gjesterommenes svømmebasseng på Koh Samui. Soverommene er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, og gratis Wi-Fi. Rundt bassenget er det plassert to solsenger og spisebord for opp til 8 personer.