Reisetilbud

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Bangkok, Hua Hin og Koh Samui – 12 dager/11 netter (TH23)

12  dager
Fra kr
14.260,-

Rimelig luksus i sjarmerende Thailand (TH25)

11  dager
Fra kr
16.450,-

Historiske og avslappende Thailand - 11 dager/10 netter (TH38)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Anantara Lawana Resort 


Anantara Lawana Koh Samui Resort tilbyr 5-stjerners luksus med moderne suiter og romslige villaer i thailandsk stil. Feriestedet ligger få skritt fra den fredelige stranden Bophut og 10 minutters gange fra Chaweng-stranden og dens utesteder. Samui lufthavn ligger 10 minutters kjøring unna.

Ferieanlegget har førsteklasses spa, restauranter med flott utsikt og utendørs evighetsbasseng med havutsikt. Resorten byr på et bredt spekter av vannsport, aktiviteter og turer i regi av turistinformasjonen, blant annet matlagingskurs og yogatimer. Ferieanlegget har også bibliotek og treningssenter.

I Ocean Kiss Restaurant kan du beundre panoramautsikten mens du nyter mettende, internasjonale buffeer. Tree Tops Restaurant tilbyr en unik matopplevelse blant de høye trærne. 


VILLAER OG SUITER

Deluxe Lawana Room, 52 kvm               
Nyt den vakre utsikten over frodige, tropiske hager fra din egen private balkong. Denne resorten er en av de fineste Koh Samui hotellene for par på kjærlighetsferie. De elegante rommene har en utendørs sittegruppe som gir det perfekte intime sted for en romantisk middag for to. Rommet er innredet med et moderne tropisk tema.

Deluxe Plunge Pool Room, 86 kvm
Med 86 kvadratmeter plass, tilbyr dette rommet komfort og er ideelt for de som ønsker privatliv. Her vil du finne ditt eget utendørs stupebasseng og en stilfullt designet sittegruppe. Ligg ute i solen blant den tropiske flora og fauna før du tar en dukkert for å kjøle deg ned.

Deluxe Pool Access Room, 100 kvm
Med nesten 100 kvadratmeter plass, tilbyr Deluxe Pool Access Room laid-back, thailandsk design, privat terrasse som kobles direkte til et basseng som deles av fire til syv villaer, eget utendørs rom med sittegruppe, tropisk hage og delvis utendørs bad.

Anantara Pool Villa, 160 kvm
Lev ut en fantasi om et tropisk øyparadis i den 160 kvadratmeter store Pool Villa. Hver av disse flotte villaene tilbyr gjestene total privatliv i en atmosfære av ro og avslapping. Her kan du beundre utsikten over den tropiske hagen fra din egen private solterrasse, med 3x6 meters basseng og sittegruppe. Villaen har romslig innendørs bad og utendørs regndusj og badekar. 

Anantara Seaview Pool Villa, 160 kvm        
Opplev total privatliv i denne strandvillaen med fantastisk utsikt over bukten fra alle vinkler. Villaen består av 160 kvadratmeter innendørs og utendørs plass, inkludert solterrasse med uteservering, 3x6 meters basseng, stort bad og delvis separat stue.

Two Bedroom Lawana Pool Villa, 300 kvm
Two Bedroom Lawana Pool Villa kombinerer det beste av øyas skjønnhet med stor plass og fantastisk utsikt over sjøen for den ultimate nytelse. Villaen består av to soverom med to store bad, separat stue og en stor terrasse med basseng og sittegruppe for privat grilling og middager eller bare for soling med 180 graders havutsikt.