Reisetilbud

En smak av Thailand – 11 dager/10 netter (TH06)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan - 10 dager/9 netter (TH24)

10  dager
Fra kr
14.290,-

Thailand - Storby, regnskog og strand (TH47)

11  dager
Fra kr
20.950,-

Rundreise i Thailand - 13 dager/12 netter (TH03)

13  dager
Fra kr
14.590,-

Rimelig luksus i sjarmerende Thailand (TH25)

11  dager
Fra kr
16.450,-

Santhiya Resort and Spa 


Dette vakre ferieanlegget ligger på øyparadiset Phangan, med vakre strender og panoramautsikt over havet. Santhiya Koh Phangan Resort and Spa ligger bare 160 meter fra den populære stranden Thong Nai Pan Noi. Ferieanlegget ligger en 40-minutters tur med speedbåt fra Koh Samui.

Chantara Restaurant serverer thailandsk mat, med mulighet for utendørsservering. Her kan du nyte en daglig frokostbuffé hver morgen.

AKTIVITETER

Resorten tilbyr en rekke spennende aktiviteter som Phangan Fullmoon Party, rideturer på elefant, halvdags snorkleturer med lunsj, turer til Angthong National Marine Park og flere spennende halvdags- og heldags turer til spennende attraksjoner og aktiviteter. Ferieanlegget har også sitt eget spa der de tilbyr behandlinger som kroppsskrubb, massasje og ansiktsbehandlinger.

SUITER OG VILLAER

Santhiya Seaview Pool Villa Suite, 115 kvm.
Denne villaen har Santhiyas beste plassering med fantastisk utsikt over havet. Villaen er utstyrt med et dobbelt rom med egen stue, stort bad med separat dusj og badekar, et romantisk privat basseng og utendørs dusj og badekar.

Santhiya Hideaway Pool Villa Suite, 115 kvm.
Et perfekt gjemmested for en avslappende og privat ferie med utsikt over stein hagen som ligger midt i den ville tropiske hagen. Villaen består av et dobbelt rom med egen stue, et 25-40 kvadratmeter stort basseng, Stort bad med separat dusj og badekar og utendørs dusj og badekar.

Santhiya The Rock Room, 86 kvm.
Bygget i naturlige steinblokker og blant tropiske øy trær, gjør dette 2-etasjes rommet deg i ett med naturen. Rommet har en unik dekorasjon, king-zise seng med separat oppholdsrom, stort bad med separat dusj og badekar og en flott balkong i teak med en flott delvis havutsikt.  

Santhiya Seaview Villa Suite, 85 kvm.
Våkn opp til en uforglemmelig utsikt over havet og nyt alt naturen har å tilby fra denne flotte villaen. Villaen har en romslig uteplass med et utendørs badekar og dusj, et stort soverom med king-size seng og bad med separat dusj og badekar.

Santhiya Junior Pool Villa Suite, 115 kvm.
Et perfekt gjemmested for en avslappende og privat ferie med utsikt over stein hagen som ligger midt i den ville tropiske hagen. Villaen består av et dobbelt rom med separat stue, et 20-25 kvadratmeter stort basseng, stort bad med utendørs dusj og badekar.

Santhiya Supreme Deluxe Pool Access, 48 kvm.
Santhiya’s signatur samling av luksuriøse deluxe pool rom ligger på et lavere nivå med direkte tilgang til bassenget og unike solsengbåter fra din private veranda med en utsmykket thailandsk bue som døråpning. Rommet har egen balkong i teak, delvis havutsikt og et stort bad med separat dusj og badekar.

Santhiya Supreme Deluxe Room, 48 kvm.
Santhiya’s signatur samling av deluxe rom ligger i øverste etasje i deluxe bygget og kommer med en fantastisk utsikt over havet. Rommet har en unik lukket veranda med dagsenger og innredning i tradisjonell thailandsk håndverk. Utstyrt med en king-size seng i en tradisjonell thailandsk bygning, balkong i teak, vakker havutsikt og stort bad med separat dusj og badekar.