Reisetilbud

Paradisøya Pangkor Laut - 11 dager/10 netter (MY05)

11  dager
Fra kr
19.890,-

Autentiske og eksotiske Tanjong Jara - 11 dager/10 netter (MY06)

11  dager
Fra kr
19.350,-

Eksotiske Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi (MY02)

11  dager
Fra kr
18.560,-

Utforsk naturparadiset Borneo – 10 dager/9 netter (MY10)

10  dager
Fra kr
16.950,-

Fascinerende Sarawak - 11 dager /10 netter (MY03)

11  dager
Fra kr
16.690,-

Japamala Resort 


Japamala Resort er en boutique resort med kun 12 villaer på øya Tioman i Malaysia. Beliggenheten er unna andre bebyggelser, som gjør denne resorten til et idyllisk sted å være. Området rundt resorten er preget av et rikt dyre- og planteliv. Japamala har fokus på naturen, og derfor er ingen av de ulike hyttene og villaene bygd på samme måte – nettopp for å ta vare på naturen.

Det er gode snorke- og dykkeforhold rundt resorten. Det er et korallrev få meter fra stranden som tilbyr et rikt marineliv. Det er også mulig å utforske de nærliggende øyene; Renggis Island, Coral Island og ABC Marine Park. Japamala tilbyr gratis bruk av svømmeføtter, masker og snorkler.

Andre aktiviteter som JapaMala tilbyr:
* Fisking (dag- og nattfiske).
* Øyhopping.
* Bruk av kajakk.
* Trekking i jungelen.
* Fjellklatring.
* Romantisk gourmetpiknik.
* Surfing (i monsunsesongen).

Vi anbefaler å reise i perioden mars til oktober som er utenfor monsunsesongen.  


Villaer
Det tilbys 6 ulike villatyper på Japamala.

- Tree Top Chalets
- Sea Cliff Chalets
- Jungle Sarang Villa 
- Hillside Sarang Villa
- Seaview Sarang Villa
- Penghulu's House


Tree Top Chalets
Hyttene ligger i den frodige jungelen med en kort spasertur til stranden. Nærheten til naturen gjør at disse hyttene er svært ettertraktet. 


Sea Cliff Chalets
Disse hyttene tilbyr praktfull utsikt over Sørkinahavet og mild bris fra havet. Nyt både soloppgang og solnedgang fra balkongen. Hver hytte er unik og har en uhindret utsikt, selv fra badet. Lyden av skvulpende bølger vil nok bringe en indre ro på Japamala Resort.


Jungle Sarang Villa
Villaene ligger bortgjemt i det nedre terrenget på Japamala med utendørs badekar og regnskogen som et bakteppe. En romslig og privat stue passer bra for måltider, soling og avslapning. Villaene er designet for å gi en komfortabel opplevelse i jungelen. 


Hillside Sarang Villa
Rommene er plassert høyt på fjellsiden, og har et utendørs hydrobasseng, utendørs dusj og solsenger. Eksklusive toalettsaker og en komplett minibar med vin, champagne, te, varm sjokolade og en espressomaskin tilbys også. Rommene bærer preg av en unik atmosfære, med en forfriskende kombinasjon av luksus og natur. 


Seaview Sarang Villa
Sarang stammer fra malay og betyr reir. Dette "reiret" hviler på et lavt terreng og er bygget med en kjøkkenkrok og en semi-utendørs spisestue. Overdådig komfort er en selvfølge i disse rommene som blant annet tilbyr bad med utsikt over både himmelen og jungelen, et privat svømmebasseng, solterasse og et utendørs hydrobasseng. Eksklusive toalettsaker og en komplett minibar med vin, champagne, te, varm sjokolade og en espressomaskin tilbys også.  


Penghulu's House
Penghulu's House er beliggende på stranda og er Japamals eneste 2 etasjes villa. Dette moderne landsbyhuset har jungelen som inngangsdør og vannkanten som bakgård. Boarealet åpner opp for en spektakulær utsikt over havet. Reisende som bor i Bawah Residence har direkte tilgang til det private svømmebassenget, kun få meter fra rommet. Penghulu's House har mange små komfortsoner hvor man kan slappe av, ta seg en lur eller dagdrømme i løpet av dagen. 


Vi anbefaler å bestille i god tid på forhånd for å sikre rom på Japamala Resort.