Reisetilbud

Autentiske og eksotiske Tanjong Jara - 11 dager/10 netter (MY06)

11  dager
Fra kr
19.350,-

Eksotiske Tioman og Kuala Lumpur - 11 dager/10 netter (MY09)

11  dager
Fra kr
19.950,-

Tioman – en av verdens vakreste øyer - 11 dager/10 netter (MY04)

11  dager
Fra kr
21.950,-

Eksotiske Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi (MY02)

11  dager
Fra kr
18.560,-

Paradisøya Pangkor Laut - 11 dager/10 netter (MY05)

11  dager
Fra kr
19.890,-

Casa del Mar 


Casa del Mar er beliggende på øya Langkawi og tilbyr 34 romslige rom. Casa del Mar er et perfekt hotell for reisende som er på utkikk etter et privat og fredelig tilfluktssted på Langkawi.

Casa del Mar er beliggende på den vakre Pantai Cenang stranden, kun 10 minutters kjøretur fra flyplassen og gangavstand til lokale kafeer og restauranter. Siden det kun er 34 rom på resorten, prioriteres service meget høyt for at du skal få en best mulig ferie. Hele hotellet ble pusset opp i 2011.

Casa del Mar tilbyr et bredt utvalg av spisesteder som inkluderer solfylte frokoster på terrassen, solnedgang ved Pool Bar og middager i måneskinn på stranden. Casa del Mar tilbyr også egne vin- og siggarrom. 

For reisende som har en sen avgang fra Langkawi, tilbys det en egen lounge med tilknyttet dusj som kan benyttes.


Øyas attraksjoner og aktiviteter ligger innen en times kjøretur fra resorten. 


Rom
Casa del Mar tilbyr 4 ulike romkategorier.


Casa Seaview Studio Suite og Casa Beachfront Studio Suite 
Rommene er like i størrelse og tilbyr de samme fasilitetene, men Beachfront rommene er nærmere stranden og tilbyr bedre utsikt over havet. Begge rom er 37 kvadratmeter store og har private terrasser med to stoler og et bord. iPod dockingstasjon er også tilgjengelig. 
Rommene egner seg for opptil 2 voksne som deler rom.


Casa Seaview Junior Suite
Suitene er 60 kvadratmeter store og tilbyr to balkonger vendt mot havet som også er møblert med stoler, bord og hengekøyer. Stuen er møblert med en sjeselong og en separat sittegruppe. Soverommet består av en himmelseng, og TVer finner du både i soverommet og stuen. Et stort og romslig bad er også inkludert i Junior Suite.


Casa Seaview Deluxe Suite
70 kvadratmeter stort rom innredet med sofagruppe, separat sittegruppe og 37" plasma-TV. En stor balkong som vender mot havet og innredet med sitteplasser, bord og hengekøye er også noe som tilbys. Soverommet er luksuriøst og har et bord, sofa og en iPod dockingstasjon. På soverommet er det også en balkong med utsikt over stranden.


Ved å velge Casa del Mar kan du være sikker på at du vil bli godt ivaretatt under oppholdet på denne idylliske øya.