Reisetilbud

Utforsk Indonesia med stil på Bali, Flores og Lombok – 14 dager/13 netter (ID08)

14  dager
Fra kr
28.950,-

Sjarmerende Bali – 13 dager/12 netter (ID15)

13  dager
Fra kr
21.950,-

Oppdag unike Java - 12 dager/11 netter (ID14)

12  dager
Fra kr
24.950,-

Øyhopping i Indonesia – 14 dager/13 netter (ID05)

14  dager
Fra kr
18.560,-

Balis høydepunkter - 13 dager/ 12 netter (ID09)

13  dager
Fra kr
19.840,-

Qunci Villas  

Qunchi Villas er en nydelig resort på Lombok. Kunst står høyt i fokus her; både lobby, restaurantene, gangene og rommene har nøye utvalgte malerier og skulpturer. Hotellet har også en egen kunstkorridor. Her finner du den perfekte blandingen mellom moderne og tradisjonell arkitektur.Qunci Villas har to utsøkte restauranter og en bar; Quali Seafood, Quah: Mediaterranean og Nooq Lounge Bar.

Qamboia er hotellets eget spa. Her kan du få spabehandlinger som passer for både menn, kvinner og par. Behandlinger som balinesisk- og aromamassasje, kroppsskrubb og blomster- eller krydderbad. I hjertet av spalokalene finner du et 10 meter langt basseng.

Rommene som ikke har privat basseng kan benytte seg av de tre felles bassengene. Bassengene Atlantic og Pacific er begge 30 meter lange. Bassenget Hindia er 15 meter langt og er kun tillatt for voksne. Alle bassengene ligger rett ved stranden og har undervannsbenker.
 
Rom
Ocean Views
Et soverom med nydelig havutsikt fra balkongen. Eget bad med utendørs dusj (20 rom).
 
Partial Ocean Views
Et soverom med delvis utsikt over havet. Eget bad med utendørs dusj (19 rom).
 
Garden Views
Et soverom med utsikt over hagen. Eget bad med utendørs dusj (22 rom).  
 
One-Bedroom Villa with Pool
Denne 115m2 store villaen har et soverom, bad med utendørs dusj og et 8x4 meter stort privat basseng (10 rom).
 
Two-Bedroom Villa with Pool
Denne 115m2 store villaen har to soverom og et 8x4 meter privat basseng. Hvert av soverommene har eget bad med utendørs dusj (2 rom).
 
Villa Qumbang
Dette en en luksusvilla med et soverom. Villaen har to etasjer og et 4x5 meter stort basseng omringet av en tropisk hage. Den består også av en stor stue, 6x6 meter soverom, walk-in-closet, balkong og terrassebad med utsikt over hagen. Gratis wifi i hele villaen.
 
Villa Quanang
Dette er en stor og elegant luksusvilla med to soverom. Villaen består av en stor stue med tv, kjøkken som du eller din personlige kokk kan bruke, to 6x6 meter soverom med walk-in-closet og terrassebad. Det ene soverommet har en king-size dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger, perfekt for barn. Ute finner du en terrasse med solsenger og et ni meter lagt basseng.
 
Villa Qusia
Dette er en stor luksusvilla med tre soverom, plassert på toppen av en fjelltopp som gir fantastisk utsikt til Bali. I villaen finner du en stor stue med 50” plasma-TV og et fullt utstyrt kjøkken som du eller din kokk kan bruke. De tre soverommene er 6x6 meter store med eget walk-in-closet og terrassebad. Det ene soverommet passer bra for barn, siden denne har to enkeltsenger. Det største soverommet har et walk-in-closet på 6x6 meter med et stilig badekar og terrassedusj med utsikt mot havet. Dette rommet henger også sammen med et treningsrom og et bibliotek/kontor. Villaens uteområde består av et 25 meter langt basseng, solsenger, stue og spisestue. En butler vil være tilgjengelig fra klokken 07-23.