Reisetilbud

Historiske Jordan - 11dager/10netter (JE08)

11  dager
Fra kr
17.950,-

Tahiti - Eksotisk reise til Bora Bora (TI01)

8  dager
Fra kr
26.950,-

Rundreise i Marokko (MA04)

8  dager
Fra kr
15.450,-

Reis til tropiske Fiji (FJ01)

11  dager
Fra kr
27.450,-

Safari i Krugerparken og avslappende Mosambik - 9 dager/8 netter (SA02)

9  dager
Fra kr
18.650,-


 Eastern Travel & Tours  er en sterk forkjemper for ansvarlig turisme og er fullt forpliktet til å bevare naturressurser, beskytte lokal kulturarv og bidra til at turismen kommer lokalsamfunnet til gode. Vi har av den grunn valgt å samarbeide med lokale samarbeidspartnere i ulike land og reisemål hvor vi vet at det bidrar til en positiv utvikling i lokalsamfunnene. I samråd ved våre samarbeidspartnere er vi i stand til å kontrollere reisemål, utflukter og reisearrangementer på en bærekraftig måte. Vi oppfordrer alle i reiselivsbransjen, både reisende og turoperatører å beskytte miljøet, naturen, klimaet, lokale kulturer, livsstil og skikker ved ulike reisemål.
 
Mange av våre rundreiser tilbyr deg direkte kontakt med lokalbefolkningen hvor dere kan få et autentisk innblikk inn i deres kultur og vaner. Det samme gjelder våre guider som er opplært til å formidle informasjon om lokal kultur og etikette. Vi har stor tro på at våre rundreiser tillater mange muligheter for kulturelle og sosiale utvekslinger samt deling av informasjon mellom reisende og lokalbefolkningen. I blant annet Thailand, Malaysia, Laos, Kambodsja, Indonesia og Vietnam tilbyr vi blant annet homestays og besøk på ulike landsbygder hvor du vil få muligheten til å kommunisere med de lokale.
 
For å få best mulig utbytte av din reise anbefaler vi å følge noen enkle retningslinjer:
 
  • Hold deg informert. Gjør deg kjent med historien, skikker og biologisk mangfold før du reiser. Lær deg noen setninger på det lokale språket.
  • Respekter kulturelle forskjeller. Spør alltid om tillatelse før du tar bilder av lokalbefolkningen. Respekter lokale skikker og kle deg passende etter normen i det landet du reiser.
  • Beskytt miljøet. Ikk støtt ulovlig dyrehandel eller kjøp av varer laget av truede arter. Ikke berør korallrev under vann. Bruk håndklær og sengetøy mer enn en dag ved opphold på samme hotell. Slå av lys, vifter og air-condition når du forlater rommet.
  • Støtt den lokale økonomien ved å kjøpe lokalproduserte håndverk eller produkter. Spis på lokale restauranter og overnatt på familiedrevne eller lokale hoteller.
  • Vi er en turoperatør som er godkjent av Fair Trade Tourism, som betyr at vi samarbeider med bærekraftige og ansvarlige aktører i reiselivsbransjen rundt om i verden som utgjør en forskjell både lokalt og nasjonalt. Mer informasjon finner du her
 
Vi har stor tro på at våre skreddersydde reiser tillater at reisende får mulighet til å utveksle både kulturell og sosial kunnskap med de lokale i landet det man ferdes i, og håper at det samtidig vil gi mange unike reiseopplevelser minner og uforglemmelige øyeblikk som man vil huske resten av livet.