Reisetilbud

Strandparadiset Seychellene - 8 dager/7 netter (SE04)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Øyhopping Seychellene - 14 dager/13 netter (SE05)

14  dager
Fra kr
25.450,-

Le Domaine de la Reserve - 8 dager/7 netter (SE06)

8  dager
Fra kr
17.250,-

Seychellene - Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (SE01)

8  dager
Fra kr
22.490,-

Le Domaine de l'Orangeraie  


Le Domaine de L'Orangeraie ligger i La Digue og er en 2-minutters spasertur fra stranden Anse Severe, en 12-minutters spaserturer fra stranden Anse Patate og 2 km fra stranden Source D'Argent.

Ferieanlegget har 2 barer, et utendørsbasseng, en tropisk hage og døgnåpen resepsjon. Du kan hygge deg med en rekke uteaktiviteter. Du kan blant annet snorkle, gå på tur, bade og sykle. Du kan leie sykkel på stedet.

AKTIVITETER

Skreddersydde utflukter kan organiseres ved ankomst:

- Båtturer til naboøyene der du kan snorkle og grille og nyte de vakre omgivelsene.
- Gåturer og sykkelturer rundt på øya
- Helikopterturer for et fugleperspektiv av øyene
- Besøke lokale håndverks- og maleri gallerier

Det finnes også spa på hotellet som tilbyr en rekke velvære behandlinger.

Garden Villa
Den 60 kvadratmeter store Garden Villa tilbyr bekvemmeligheten av en fredelig og romslig villa i fortryllende omgivelser, midt i en eksotisk og frodig hage. Hver villa har stue med TV, privat terrasse og romslig soverom med eget bad.

Garden Suite Residence
Hver villa er på 100 kvadratmeter og har et hovedsoverom og en stue som kan omgjøres til soverom for to ekstra personer. Suiten har et moderne innendørs/utendørs bad og en stor terrasse.

Villa De Charme
Villa De Charme er ideelt plassert i skråningen av en li og tilbyr utsikt over de frodige og romantiske tropiske omgivelser. Villaen er utsøkt designet for å feire naturen med lokale høstede materialer. Utstyrt med stort soverom, utendørs bad med stråtak og privat terrasse.

Villa De Charme ”Élegancé”
Plassert for å tilby tilbaketrukkenhet, er Villa De Charme ”Élegancé” perfekt for deg som er ute etter privatliv. Villaen er utstyrt med stor terrasse, privat boblebad og utendørs bad med stråtak.