Reisetilbud

Eksotiske Le Mauricia på Mauritius (MR09)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Tropical Attitude med All Inclusive til knallpris (MR05)

8  dager
Fra kr
15.650,-

Recif Attitude på Mauritius med All Inclusive (MR08)

8  dager
Fra kr
17.150,-

Bo på eksklusive Shanti Maurice Mauritius! (MR06)

8  dager
Fra kr
21.950,-

LUX* Belle Mare 


LUX* Belle Mare ligger på østkysten av Mauritius, med hvite strender og kokospalmer. Noen hundre meter fra land går det et flere mil langt korallrev som beskytter mot bølger og innbyr til snorkling.

Du kan nyte temabufféer i en restaurant med tradisjonelt stråtak og panoramautsikt over havet. LUX* Belle Mare tilbyr mat fra middelhavet, det sør-øst-asiatiske kjøkken samt tradisjonelle retter.

LUX* Belle Mare har spesielt tilpassede rom for funksjonshemmede, som tilbyr spesielt utstyrte store rom for rullestolbrukere og mindre mobile gjester. Junior Suitene ligger i nærheten av resepsjonsområdet, og er tilrettelagt med blant annet støttehåndtak på badet og i dusjen. Alle offentlige områder er lett tilgjengelige slik at gjestene kan nyte alt som er av tilbud på hotellet.

AKTIVITETER

LUX* Belle Mare Spa tilbyr en rekke alternativer inn velvære. Hotellet er utstyrt med 12 behandlingshytter, spasuite for par, hytter for thai massasje, badstue, jacuzzi, avslappingsrom og mye mer. De tilbyr også en rekke vannsport aktiviteter som vanngymnastikk, snorkling, vannski og dykking. På hotellets område finnes det treningssenter, tennisbane og yoga og Tai Chi rom. Det er også en flott golfbane i nærheten av hotellet.

SUITER OG VILLAER

Ocean View Villa, 160 kvm
Bli forført av varm og intim innredning samt romslige rom i denne villaen. Utstyrt med et vakkert bad i granitt med nedsenket badekar og privat oppvarmet svømmebasseng med direkte tilgang til bukten. Villaen er designet av Kelly Hoppen og tilbyr en perfekt kombinasjon av plass, luksus, privatliv og komfort.

Beachfront Villa, 180 kvm
Satt i den mest spektakulære stilling med panorama utsikt over Det indiske hav gjennom store vinduer i stuen, spisestuen og soverommet. Nyt soloppgangen og utsikten over havet direkte fra badet. Villaen er det ideelle gjemmestedet for bryllupsreisende, da terrassen utgjør et perfekt sted for intime romantiske måltider, satt i deres egen private hage med direkte tilgang til stranden.

Junior Suite Pool View, 60 kvm
Denne suiten har praktisk beliggenhet i nærheten av hotellets lobby og tilbyr direkte tilgang til og utsikt over svømmebassenget, anlagte tropiske hager og lagune.

Junior Suite, 60 kvm
Hver suite er utstyrt med en king-size seng, garderobe og luksuriøst bad med stor walk-in dusj, to servanter, badekar og separat toalett. Designet for å gi en ekte strandhus følelse blandet med eleganse.

Beach View Junior Suite, 60 kvm
Utstyrt med en super king-size seng, en romslig sittegruppe og en stor terrasse med utsikt over den tropiske hagen, myk hvit strand og turkis lagune. Nyt det store badet med walk-in dusj, badekar, doble servanter og separat toalett med tilstøtende garderobe.

Ocean Suites, 90 kvm
Ocean suiten tilbyr en unik kombinasjon av plass, luksus, komfort og plassering på sitt alle beste. Hver suite har en stor seng, romslig bad med separat dusj og toalett og en imponerende terrasse med utsikt over Det indiske hav. Forestill deg å se månen stige opp fra det sølvaktige havet mens du slapper av i et stort badekar.

Honeymoon Suites, 95 kvm
Med privatliv, moderne design, lys og luksus som kjennemerke er dette stedet å være når dere skal starte et nytt liv sammen. Nyt en king-size seng, vakkert designet romslig bad, og en fantastisk privat terrasse som passer perfekt til romantiske frokoster eller middager med levende lys.