Reisetilbud

Bo på eksklusive Shanti Maurice Mauritius! (MR06)

8  dager
Fra kr
21.950,-

Eksotiske Le Mauricia på Mauritius (MR09)

8  dager
Fra kr
13.950,-

Recif Attitude på Mauritius med All Inclusive (MR08)

8  dager
Fra kr
17.150,-

Tropical Attitude med All Inclusive til knallpris (MR05)

8  dager
Fra kr
15.650,-

Constance Belle Mare Plage  


Dette luksuriøse ferieanlegget på Mauritius strekker seg langs en 2 kilometer lang privat strand like innenfor et korallrev, og kan skilte med 7 restauranter og 6 barer. De romslige boenhetene har elegant innredning, og noen har utsikt over sitt eget basseng.

Du finner en rekke internasjonale à la carte- og temarestauranter med buffé som vender mot bassenget, stranden eller golfbanen på stedet. Du kan også nyte noe å drikke i cocktailbaren med utsikt over bassenget.

AKTIVITETER

De 4 bassengene er omgitt av en tropisk hage og solterrasser med solsenger. "Kakoo Club" byr på underholdning for barna med tilsyn. Turistinformasjonen kan arrangere utflukter eller aktiviteter som golf, tennis og vannsport.

Du finner spesialbutikker i hovedbygningen eller på Palm Beach Boutiques, som ligger like over veien fra Constance. Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn ligger 58,5 km unna med bil.

ROM OG SUITER

Prestige Room 45 kvm
Alle Prestige rommene vender ut mot stranden og ligger i 3. etasje, og er spesielt populært blant familier. Det romslige badet har separat badekar og walk-in dusj. Hvert rom har også sin egen private balkong med utsikt over stranden eller bassenget.

Junior Suite Sea Facing 68 kvm
De romslige, elegante og moderne juniorsuitene ligger flott til med utsikt over Det indiske hav. Hver suite har en stor og møblert balkong perfekt for soling. Disse luksuriøse suitene har store senger og moderne bad med stort badekar og dusjkabinett. Dette er perfekt for par, men suitene kan også slås sammen for familier. To av Junior suitene er også spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede med støttehåndtak blant annet på badet og i dusjen.

Junior Suite Beachfront 68 kvm
Alle Junior Beachfront suitene har en stor, møblert balkong med sovesofa og spisegruppe. De har moderne bad med stort badekar og dusjkabinett. Dette er perfekt for par, men suitene kan også slås sammen for familier.

Deluxe Suite Sea Facing 96 kvm
Luksuriøse Deluxe Suites kommer med separat soverom og stue for å gi deg all den plassen du trenger. Våkn opp til en spektakulær havutsikt fra sengen og pust inn den friske mauritiske luften fra din private balkong. Hvert rom er elegant innredet med et moderne bad med stort badekar og walk-in dusj.

Beach Pool Villa 375 kvm
Disse villaene ligger midt blant flere små innsjøer og kokoslunder med fullt møblert balkong, privat basseng, spisestue og utendørs friluftsbad. Her kan du få servert måltidene dine i din private villa og det er også en butler tilgjengelig for å gjøre ferien perfekt!